Ben jij een junior of ervaren EC&I technician die kennis heeft van de power energy industrie? Wil jij een contract voor onbepaalde tijd, wil jij jezelf graag verder ontwikkelen en zoek jij een uitdagende en leerzame functie? Dan is dit een baan die bij jou past!

Als elektromonteur ben jij dé specialist op elektrotechnisch gebied en houd jij je bezig met uiteenlopende elektrotechnische installaties over de hele wereld. Ben jij zelfstandig en zie jij het als een uitdaging om voor korte periodes naar het buitenland te reizen? Dan is dit misschien wel de vacature voor jou!

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging in de industrie en zoek jij een functie waar je zelfstandig bent en verantwoordelijkheid kan nemen? Wil jij daarnaast niets liever dan bij een multinational aan de slag gaan? Dan hebben wij de juiste functie voor jou gevonden! Je houdt je hier onder andere bezig met het verhelpen van storingen, het plegen van onderhoud en het uitvoeren van inspecties. Is dit voor jou de perfecte stap in je carrière? Dan zien wij graag jouw sollicitatie tegemoet.

Wil jij een E&I functie met veel verantwoordelijkheid, op termijn een vaste aanstelling en de mogelijkheid om trainingen en opleidingen te volgen? Ga jij daarnaast graag bij een informeel bedrijf aan de slag? Dan zoeken wij jou! Binnen deze functie houd jij je onder andere bezig met het verrichten van inspecties, het oplossen van storingen en het rapporteren van bevindingen. Geïnteresseerd in deze nieuwe uitdaging? Laat het ons weten door te solliciteren.

Wij zoeken een E&I technicus die elke storing weet op te lossen en deze wil analyseren. Verder ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden en uitvoeren van preventief onderhoud en denk je proactief mee in het bedenken van verbeteringsvoorstellen. Heb jij een afgeronde MBO diploma richting elektrotechniek en MBO 4 werk- en denkniveau? Reageer dan direct!

Wil jij een volgende stap in jouw carrière zetten met een vaste aanstelling bij een groeiend bedrijf? Als Technician E&I verricht jij preventief en correctief onderhoud aan o.a. modificaties op E&I gebied. Staat veiligheid bij jou hoog in het vaandel, past een functie in dagdienst bij jou en wil jij bijdragen aan de uitbreiding van een bedrijf? Dan zien wij graag jouw sollicitatie tegemoet.