Voor een opdrachtgever in regio Dordrecht zijn we op zoek naar een Maintenance Engineer met een afgeronde HBO of universitaire opleiding zoals Werktuigbouw, AOT, Mechanical Engineering of gelijkwaardige opleiding gerelateerd aan een industriële omgeving (milieu, chemie, keramiek). Je gaat direct aan de slag bij een bedrijf, dus niet als detacheerkracht!

Ben jij net klaar met een technische HBO opleiding en zoek jij een eerste uitdaging, lees dan snel verder! Voor een uitdagende fabriek zoeken wij 2 Jr. Engineers welke verantwoordelijk zullen zijn voor kleine verbeteringsprojecten. Je leert de knepen van het vak van een zeer ervaren engineer welke jou op weg zal helpen. 

Voor een bedrijf in de regio Rotterdam zijn wij op zoek naar een Procestechnoloog wie verantwoordelijk is voor de uitvoering van interne verbeteringsprojecten. Heb jij een afgeronde HBO diploma en minimaal 5 jaar relevante ervaring. Reageer dan snel!

Wij zijn opzoek naar een Proces Engineer welke het team van onze klant komt versterken en een positieve inzet zal hebben op de groei en ontwikkeling van het bedrijf. Je komt te werken binnen de operationele afdeling welke geleid wordt door de Operations Manager.  Heb jij je Bachelor Chemische Technologie afgerond en meer dan 3 jaar ervaring in een productie omgeving als Engineer? Lees dan snel verder en bekijk wat wij jou kunnen bieden.

Heb jij een vinding rijke en vernieuwde manier van denken? Voor een groeiend bedrijf in de moerdijk zijn wij opzoek naar een tool engineer. Binnen deze functie houd jij je bezig met het ontwerpen van gereedschappen die gebruikt kunnen worden in de machine.

Ben jij in het bezit van een HBO diploma richting de WTB of Energie Techniek? Als Mechanical Engineer ondersteun je de Maintenance & Engineering Manager en ben je verantwoordelijk voor o.a. onderhoudsplannen en de uitvoering hiervan. Ben jij een Mechanical Engineer met minimaal 5 jaar ervaring? Bekijk dan direct de hele vacature.

Voor een complexe, deels nieuwbouw, productieomgeving in Delft op 20 minuten rijden ten noorden van Rotterdam zoeken wij operators met minimaal een operator B diploma die bij voorkeur een Havo/HBO achtergrond en minimaal 3 jaar relevante werkervaring als operator hebben. Belangrijk: je gaat direct aan de slag bij het bedrijf, dus niet als uitzendkracht!