Voor een opdrachtgever in regio Dordrecht zijn we op zoek naar een Maintenance Engineer met een afgeronde HBO of universitaire opleiding zoals Werktuigbouw, AOT, Mechanical Engineering of gelijkwaardige opleiding gerelateerd aan een industriële omgeving (milieu, chemie, keramiek). Je gaat direct aan de slag bij een bedrijf, dus niet als detacheerkracht!

Voor een bedrijf in de regio Rotterdam zijn wij op zoek naar een Procestechnoloog wie verantwoordelijk is voor de uitvoering van interne verbeteringsprojecten. Heb jij een afgeronde HBO diploma en minimaal 5 jaar relevante ervaring. Reageer dan snel!

Wij zijn op zoek naar een operator die de ambitie heeft om door te groeien naar een ploegleider. Binnen deze functie zal jij starten als operator en na een jaar zal jij doorgroeien naar ploegleider, met hierbij het bijbehorende salaris. Wil jij een stap maken in je carrière? Solliciteer direct.

Voor een gerenommeerd bedrijf in regio Maassluis zijn wij op zoek naar een Teamleider van het productieproces (beton/cement industrie) voor in de dagdienst die ambities heeft om door te groeien. Heb jij HBO werk- en denkniveau (diploma is een pré) en een aantal jaar ervaring met leidinggeven? Reageer dan snel! 

Voor een bedrijf in de Botlek zijn wij op zoek naar een supervisor met minimaal 5 jaar ervaring. Ben jij de Supervisor Operations die toe is aan een nieuwe uitdaging? Wacht dan niet langer en bekijk de hele vacature, want wij zijn op zoek naar jou!

Wij zijn op zoek naar een Teamleider Rotating en Werkplaats. Het betreft een nieuwe functie voor fulltime dienstverband. Ben jij iemand met verantwoordelijkheidsgevoel, heb je ervaring in de techniek/rotating en heb jij goede leidinggevende capaciteiten? Dan zoeken wij jou!

Ben jij een ervaren Shift Teamleader Terminal met minimaal 5 jaar ervaring hierin of bv. als officier of kapitein? Voor een groeiende terminal in Rotterdam zijn wij op zoek naar een open minded teamleider die in de 5-ploegendienst een nieuwe uitdagende werkomgeving zoekt. Ben jij stressbestendig, probleemoplossend en heb jij een passie voor plannen en organiseren? Bekijk dan de hele vacature en solliciteer.

Ben jij een ervaren Health & Safety manager die zijn kennis en ervaring wil overdragen binnen een groot bedrijf dat gericht is op metaalproducten? Heb jij een HVK-diploma in je bezit en wil jij een uitdagende en afwisselende managementfunctie in Rotterdam? Solliciteer dan snel!