Voor een nieuwbouw productie- en verpakkingsbedrijf in de voedingsmiddelen/retail industrie zijn wij op zoek naar 2 shiftleaders die minimaal een afgeronde MBO 4 opleiding hebben. Vind jij het leuk om medewerkers te motiveren, coachen en te inspireren? Beschik jij daarnaast over verantwoordelijkheidsgevoel en heb jij kwaliteit in hoog vaandel staan? Reageer dan snel!

Wil jij direct vast in dienst bij de werkgever en wil jij in een 5-ploegendienst werken? Voor een bedrijf in Pernis zijn wij op zoek naar een flexibele, coachende leidinggevende die zijn team wil ontwikkelen en zijn kennis graag wil delen. Ben jij analytisch sterk en heb jij een echte 'hands on' mentaliteit? Dan ben jij degene die wij zoeken!

Voor een groeiende terminal in de Botlek zijn wij op zoek naar een Terminal Supervisor. Heb jij leidinggevende ervaring als bv. (vervangend) wachtchef, loadingmaster of teamleider in de op- en overslag en wil je een leidingende rol in dagdienst bij een groeiende terminal? Dan is dit jou kans.  

Wil jij een nieuwe uitdaging waarin jij jezelf kunt ontwikkelen en wil jij binnen een collegiaal en enthousiast team werken? Weet jij een team gemotiveerd te houden, heb jij een aantal jaar relevante werkervaring en ben jij in het bezit van een Operator C diploma? Als Hoofdoperator ben je verantwoordelijk voor het aansturen van de procesvoering en draag je bij aan het uitvoeren en realiseren van het productiebeleid. Lijkt dit jou een leuke uitdaging? Laat het ons weten door direct te solliciteren!

Wil jij een vaste baan bij een groeiend Rotterdams bedrijf? Zie jij het als een uitdaging om samen met je collega's de volledig geautomatiseerde installaties optimaal te laten functioneren? Dan is de functie van Technische Dienst Supervisor iets voor jou! Ben je geïnteresseerd? Solliciteer dan direct!

 

Voor een groeiend bedrijf in de Europoort zijn we op zoek naar een Manager productie in de dagdienst. Als manager maak je dagelijks het verschil kan maken met betrekking tot teamprestaties, kwaliteit van het proces/eindproduct en klanttevredenheid!