Wil je werken voor een snel groeiend bedrijf in de duurzame energie? Heb jij daarnaast ervaring met het onderhouden van industriële installaties? Als Technisch Operationeel Coördinator word je onder andere verantwoordelijk voor het onderhouden van de geothermie installatie en het uitvoeren van inspecties. Ben jij geïnteresseerd? Solliciteer dan snel!

Voor een gerenommeerd bedrijf in de regio Den Haag zijn we op zoek naar Productie Operators (2 ploegendienst) met minimaal een technisch MBO niveau 2 diploma. Bijvoorbeeld richting metaal, grafische industrie of autotechniek. Wil jij direct aan de slag als operator? 

Wil jij als onderhoudsmonteur werken in een geheel nieuw machinepark met verschillende productielijnen? Met het technische team ben jij met je collega monteurs verantwoordelijk voor het draaiende houden van de productielijnen. Heb jij een afgeronde MBO opleiding Elektrotechniek / Mechatronica en ervaring in een productieomgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou! Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Solliciteer dan direct.

Wij zijn op zoek naar een Teamleider Rotating en Werkplaats. Het betreft een nieuwe functie voor fulltime dienstverband. Ben jij iemand met verantwoordelijkheidsgevoel, heb je ervaring in de techniek/rotating en heb jij goede leidinggevende capaciteiten? Dan zoeken wij jou!

Voor een groot bedrijf binnen de energiesector in de regio Rotterdam zijn wij op zoek naar een ervaren turbine/compressor technician die onder andere bekend is met onderhoud aan turbines en compressoren. Daarnaast is ervaring binnen een energiecentrale een vereiste. Ben jij enthousiast, flexibel en per direct beschikbaar? Solliciteer dan direct.

Voor een groot bedrijf binnen de energiesector in de regio Rotterdam zijn wij op zoek naar een ervaren maintenance technician welke onder andere bekend is met rotating equipment en het lezen van technische tekeningen. Daarnaast is ervaring binnen een energiecentrale een pré. Ben jij enthousiast, flexibel en per direct beschikbaar? Solliciteer dan direct. 

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een storingsmonteur werktuigbouw. Je bent onder andere verantwoordelijk voor de verbetering en het onderhoud van de productie-installaties. Spreekt deze vacature jou aan en ben jij in het bezit van een MBO 3/4 diploma richting de techniek? reageer dan snel!

Wil jij werken in dynamisch bedrijf waarbij geen werkdag hetzelfde is? Heb jij ervaring als automonteur of heb jij ervaring in het onderhouden van grote grovere machines? Dan zijn wij op zoek naar jou! In deze functie voer jij zowel zelfstandig als in teamverband onderhoudswerkzaamheden en reparaties uit aan verschillende soorten voertuigen. Dit gebeurt in de garage, maar ook op locatie. Heb je interesse? Lees dan snel verder!

Wil jij een nieuwe uitdaging waarin jij jezelf kunt ontwikkelen en wil jij graag een vaste aanstelling? Wij zijn op zoek naar een Mechanisch Technician Energie die reeds 2-3 jaar relevante werkervaring heeft. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van onderhoud en modificaties aan diverse installaties en apparatuur. Heb jij een mbo-diploma op niveau 4 in de richting van WTB of vergelijkbaar? Dan zijn wij op zoek naar jou! Lijkt dit jou een passende baan? Reageer dan direct!