Ben jij een breed inzetbare en enthousiaste monteur met enige jaren relevante werkervaring als monteur werktuigbouw? Ben jij op zoek naar een afwisselende baan en wil jij aan de slag gaan in een uitdagende omgeving? Voor een nieuwe klant op de Maasvlakte zijn wij op zoek naar een monteur die wil bijdragen aan de groei van het bedrijf en in een 3-ploegendienst wil werken. Heb jij een afgeronde mbo-opleiding en beschik jij over ervaring in de foodindustrie? Lees dan snel verder!

Als Mechanisch Technician ben je medeverantwoordelijk voor, het in goede staat brengen en houden van zowel installaties als apparatuur op mechanisch gebied. Ben jij in het bezit van een technische MBO-diploma niveau 4 of gelijkwaardig? Kan jij zowel zelfstandig als in een teamverband uitstekend ter werk gaan en heb jij minimaal 3-5 jaar relevante werkervaring? Dan is dit de baan voor jou!

Ben jij een junior of ervaren EC&I technician die kennis heeft van de power energy industrie? Wil jij een contract voor onbepaalde tijd, wil jij jezelf graag verder ontwikkelen en zoek jij een uitdagende en leerzame functie? Dan is dit een baan die bij jou past!

Wil jij een afwisselende functie in de dagdienst, heb jij werkervaring in de elektromechanische industrie en wil jij jezelf graag verder ontwikkelen? Als allround technisch monteur verricht jij diverse onderhouds-, reparatie- en modificatiewerkzaamheden. Word jij verantwoordelijk voor de juiste en veilige werking van de installaties? Reageer dan direct!

Voor een bedrijf in Naaldwijk die producent is van kunststof buizen, slangen en aanverwante producten zijn we op zoek naar een monteur technische dienst. Je hebt minimaal een technisch MBO niveau 2 of 3 diploma richting bv. Elektro, werktuigbouw of gelijkwaardig en een uitstekende werkmentaliteit. Ben jij tussen de 25 en 35 jaar, heb jij ervaring met metaalbewerkings- en verbindingstechnieken en ben je geïnteresseerd? Lees dan snel verder.

Wil jij een afwisselende functie met ontwikkelmogelijkheden in de Botlek? Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Mechanisch Monteur. Je bent onder andere verantwoordelijk voor de verbetering van en het onderhoud aan de productie-installaties. Ben jij in het bezit van een mbo-diploma op niveau 4 richting de techniek en spreekt deze vacature jou aan? Reageer dan snel!

Voor een leuke organisatie in de buurt van Naaldwijk zijn wij op zoek naar een technisch operator machines. Heb jij een sterk probleemoplossend vermogen en sleutel jij graag aan machines? Ben jij tevens in het bezit van een afgeronde opleiding richting WTB, Autotechniek, Mechatronica of soortgelijk? Reageer dan snel! 

Momenteel zijn wij op zoek naar een enthousiaste, zeer gemotiveerde Technisch Operator die niet bang is om zijn handen uit de mouwen te steken. Wil jij graag een uitdaging aangaan in het buitenland, ben jij in staat verantwoordelijkheid te nemen en kan jij oplossingen voor problemen bedenken? Dan zoeken wij jou! Ben jij in het bezit van een afgeronde technische mbo-opleiding en heb jij ervaring met flensen? Reageer dan snel!

Wil jij een functie in de dagdienst waarin jij jezelf verder kunt ontwikkelen? Je bewaakt de kwaliteit, voert reparaties uit en lost storingen op waar nodig. In een team voer je planmatig onderhoud uit aan (automatische) smeersystemen. Ben jij in bezit van minimaal een mbo niveau 2 diploma, kan jij zelfstandig werken en heb je kennis van technische smeerinstallaties? Reageer dan direct op deze vacature.

Wil jij zekerheid met een vaste aanstelling bij de werkgever? Heb jij een afgeronde mbo-opleiding of hbo-opleiding richting werktuigbouwkunde en relevante werkervaring als technisch inspecteur? Je houdt je onder andere bezig met het inspecteren van installaties volgens vastgestelde schema's of naar aanleiding van storingsmeldingen en je voert reparaties en onderhoudswerkzaamheden uit waar nodig. Is deze functie de uitdaging die jij zoekt? Reageer dan snel!