Werken als productieoperator bij een internationaal bedrijf met meer dan 100 jaar ervaring. Ben jij in het bezit van je Operator A of B diploma en leg jij de lat graag hoger voor jezelf? Ben jij een echte aanpakker en wil je graag werken in een veelzijdige functie in de 5-ploegendienst? Reageer dan snel op deze Operator A vacature!

Heb jij een operator C diploma en zoek je alleen operator C banen en geen B functies? Wil je met je operator C diploma jouw mogelijkheden weten bij diverse bedrijven? Voor een aantal bedrijven in de Botlek/Europoort zijn we (exclusief) concreet op zoek naar allround en junior operators met een operator C of AOT niveau 4 diploma.

Voor een groeiend bedrijf in de Botlek zijn wij zoekende naar 2 verladingsoperators met een Operator B diploma. Heb je ervaring als verladingsoperator, steigeroperator of oil-movement operator en affiniteit met de petro-chemische sector? Reageer dan snel!

Voor een groeiend bedrijf regio Europoort zijn wij opzoek naar een tweede operator. Jij houd je bezig met het controleren en bijsturen van het proces. Klinkt dit bij jou bekend in de oren en ben jij in het bezit van een afgeronde operator C diploma? Solliciteer dan direct en wellicht bemachtig jij binnenkort deze functie!

Voor een bedrijf in regio Zwijndrecht zijn wij zoekende naar meerdere Operators met een Operator B theorie certificaat of diploma.Heb jij ervaring als operator en wil jij je operator B diploma halen bij je nieuwe werkgever? Reageer dan snel!

Voor een groeiend bedrijf in regio Maassluis zijn wij op zoek naar meerdere Operators met een afgeronde Operator B diploma. Ben jij nauwkeurig en denk jij graag mee met de organisatie en wil jij werken in een 5-ploegendienst? Reageer dan snel!

Werken in de dagdienst als operator binnen een internationaal opererend bedrijf in de voedingsmiddelen sector. Per direct zijn wij op zoek naar nauwkeurige operators met kennis van HACCP. Heb je interesse? Lees dan snel verder en solliciteer direct. 

Zou jij met jouw operator B diploma aan de slag willen gaan binnen een gecompliceerde fabriek met verschillende eenheidsbewerkingen? Wij zoeken meerdere operators voor deze uitdagende fabriek, heeft dit jouw interesse gewekt? Lees dan snel verder en reageer direct! 

Wij zoeken een gedreven vakman met een gezonde teamgeest en een flexibele werkmentaliteit. Als profileerlijn specialist ben jij samen met je team verantwoordelijk voor de dagelijkse productie. Heb jij een mbo 3 opleiding of hoger afgerond richting de techniek en heb jij ervaring in een productie omgeving? Lees dan snel verder.