Voor een gerenommeerd bedrijf welke actief is in de voedingsmiddelen zijn wij zoekende naar een Operator of iemand die reeds werkervaring heeft opgedaan binnen een productieomgeving, hiervoor heb je wel een afgeronde MBO niveau 2 diploma voor nodig. Lijkt het jou leuk om het proces in de gaten te houden? Reageer dan snel!

Wij zijn opzoek naar een allroundoperator die ervaring heeft in de proces- en/of verpakkingsindustrie. Heb jij ervaring in de levensmiddelenbranche en ben jij geïnteresseerd om een uitdaging aan te gaan bij een nieuw bedrijf? Dan is dit de vacature voor jou.

Voor een nieuwbouw productie- en verpakkingsbedrijf in de voedingsmiddelen/retail industrie zijn wij op zoek naar 2 shiftleaders die minimaal een afgeronde MBO 4 opleiding hebben. Vind jij het leuk om medewerkers te motiveren, coachen en te inspireren? Beschik jij daarnaast over verantwoordelijkheidsgevoel en heb jij kwaliteit in hoog vaandel staan? Reageer dan snel!

Voor een groeiend bedrijf in de Botlek-Europoort zijn wij zoekende naar een Allround Verladingsoperator met een Operator B diploma voor in een 5 ploegendienst. Heb je ervaring als verladingsoperator, steigeroperator of oil-movement operator en wil je paneloperator worden in de toekomst? Reageer dan snel! 

Voor een groeiend bedrijf in de Botlek zijn wij zoekende naar een Verladingsoperator met een Operator B diploma (sterke pré) voor in een 5 ploegendienst. Heb je ervaring als op- en overslagoperator, allround steigeroperator of oil-movement operator en heb jij de ambitie om jezelf op te werken naar allround operator? Reageer dan snel!

Wil jij direct vast in dienst bij de werkgever en wil jij in een 5-ploegendienst werken? Voor een bedrijf in Pernis zijn wij op zoek naar een flexibele, coachende leidinggevende die zijn team wil ontwikkelen en zijn kennis graag wil delen. Ben jij analytisch sterk en heb jij een echte 'hands on' mentaliteit? Dan ben jij degene die wij zoeken!

Voor een bedrijf in regio Zwijndrecht zijn wij zoekende naar meerdere Operators met een Operator A/B theorie certificaat of diploma.Heb jij ervaring als operator en wil jij je operator B diploma halen bij je nieuwe werkgever? Reageer dan snel!

Wij zoeken een enthousiaste operator voor een uitdagend productieproces regio Europoort. De inwerkperiode zal plaatsvinden in een dagdienst, je wordt steeds meer allround gemaakt waardoor je ook een klein gedeelte in een 2 ploegen zal meelopen hierna zal je worden overgeplaatst naar de 5 ploegendienst! Heb jij een afgeronde operator B of B theorie met de juiste relevante werkervaring? Reageer dan snel!

Voor een groeiende terminal in de Botlek zijn wij op zoek naar een Terminal Supervisor. Heb jij leidinggevende ervaring als bv. (vervangend) wachtchef, loadingmaster of teamleider in de op- en overslag en wil je een leidingende rol in dagdienst bij een groeiende terminal? Dan is dit jou kans.