Werken als laborant in een zeer internationaal bedrijf met verschillende afdelingen die ingericht zijn voor productie, verkoop en dienstverlening, onderzoek en ondersteuning. Heb jij een afgeronde MLO opleiding richting de chemie, heb jij kennis van ICP en ben jij daarnaast voor 3 maanden (of wellicht langer) beschikbaar? Lees dan snel verder.

Ben jij een Analist die graag in een dagdienst functie wilt werken? Voor een bedrijf in Rotterdam zijn wij op zoek naar een Analist met minimaal een afgeronde MLO 4 opleiding richting de chemie of equivalent met 2 jaar relevante werkervaring. Kan jij prima werken onder hoge tijdsdruk en ben je daarnaast ook nog eens accuraat. Dan zijn wij op zoek naar jou! Solliciteer direct.

Heb jij je opleiding MTS-WTB of gelijkwaardig en ben jij zoekende naar een nieuwe uitdaging? Voor een bedrijf in de chemie zijn wij op zoek naar een mechanisch onderhoudsmonteur met minimaal 3 jaar ervaring. Als monteur binnen dit bedrijf draag jij zorg aan het onderhouden van alle technische installaties en apparatuur. Geïnteresseerd? Bekijk dan de gehele vacature en solliciteer direct.

Wil jij een vaste baan als verladingsoperator bij een tank op- en overslag bedrijf en wil jij werken binnen een dynamische werkomgeving? Heb je ervaring als op- en overslagoperator, allround steigeroperator of oil-movement operator? Woon jij daarnaast op maximaal 30 minuten afstand van Moerdijk én beschik je over eigen vervoer? Solliciteer dan snel!

Voor een gerenommeerd bedrijf in Delft zijn wij op zoek naar een enthousiaste Allround Logistiek Operator voor in een 2-ploegendienst. De inwerkperiode zal in de dagdienst plaatsvinden en duurt circa 6 maanden. Heb jij een afgeronde Operator A diploma, een VCA en een heftruckcertificaat en heb jij daarnaast over kennis van SAP? Reageer dan snel!

Voor een internationaal bedrijf zijn wij op zoek naar een HR Advisor met ervaring in een productieorganisatie. Heb jij je HBO opleiding Human Resource Management afgerond en minimaal 5 jaar relevante werkervaring? Solliciteer direct en wie weet begin jij binnenkort aan een nieuwe uitdaging in de Botlek.