Ben jij een ondernemende leider en wil jij in een internationaal team werken? Wij zijn op zoek naar een ervaren EHSQ Manager die communicatief sterk is en over goede technische en analytische vaardigheden beschikt. Ben jij de SHEQ manager met HVK diploma die zijn kennis en ervaring wil overdragen in een complexe en middelgrote productieomgeving in de Botlek? Reageer dan direct en wij nemen snel contact met jou op!

Ben jij een senior veiligheidskundige binnen de industrie, op zoek naar een nieuwe uitdaging en wil jij graag een zelfstandig in te vullen functie? Voor industrieel bedrijf in de regio Maassluis zoeken wij een Allround SHEQ Officer met een MVK+ of HVK diploma en relevante ervaring. Wil jij een vaste aanstelling bij een groeiend bedrijf? Reageer dan snel!

 

Wil jij de verantwoordelijkheid nemen over turbines en roterend materieel, bedrijfsvoering en onderhoud? Wil jij zekerheid met een vaste aanstelling bij de werkgever, wil jij jezelf verder ontwikkelen en ben jij in het bezit van een hbo of wo diploma richting Mechanical Engineering of soortgelijk? Dan ben jij de Quality Assurance & Control Engineer die wij zoeken!