Voor de afdeling Repair en Maintenance zijn wij op zoek naar een werkvoorbereider/coördinator welke in het bezit is van minimaal een MBO 4 diploma in de richting van WTB. Ben jij proactief, initiatiefrijk en wil jij samen met een hecht team het onderhoud van 5 fabrieken onder je hoede nemen? Bekijk deze vacature dan snel en solliciteer. 

Voor een groeiend bedrijf in Moerdijk zijn we op zoek naar een ervaren werkvoorbereider met MBO+/HBO werk en denkniveau die o.a. ervaring heeft met relevante programma's zoals AutoCad. Het gaat om een vast dienstverband! Heb jij technisch inzicht en ervaring in de machine/metaal industrie?

Plannen en organiseren? Zijn dit twee begrippen waar jij je helemaal in thuis voelt en ga jij gestructureerd en accuraat ter werk? Dan zijn wij wellicht op zoek naar jou!  Voor een groeiend bedrijf in de Moerdijk zijn wij op zoek naar een Planner Technische Dienst. Ben jij geïnteresseerd? Bekijk dan gelijk de hele vacature.

Wij zijn op zoek naar een Junior Werkvoorbereider die allround zal worden opgeleid in de werkvoorbereiding en planning van bouwprojecten. Hierbij zal jij de senior coördinatoren en werkvoorbereiders ondersteunen. Door praktijktraining op je werk en de mogelijkheid om zelfstandig aan de slag te gaan, ontwikkel jij jezelf als Werkvoorbereider en kan jij verder doorgroeien. Ben jij geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan direct!

Weet jij als geen andere onderhoudswerkzaamheden voor te bereiden en in te plannen? Heb jij enkele jaren werkervaring opgedaan als Werkvoorbereider binnen de werktuigbouw, sta jij stevig in je schoenen en wil jij jezelf verder ontwikkelen? Wij zijn op zoek naar een Werkvoorbereider met een afgeronde mbo-opleiding niveau 4 richting WTB of vergelijkbaar. Herken jij jezelf hierin? Reageer dan snel!

Ben jij in het bezit van een afgeronde MTS of HTS diploma en heb jij ervaring met rotating werkzaamheden? Ben jij een echte people manager en weet jij als geen ander een efficiente  werkverdeling te maken en voorkomende problemen/obstakels op te lossen. Solliciteer dan direct. 

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Werkvoorbereider Bouwuitrusting. Het leuke aan de functie is dat geen dag er hetzelfde uitziet. Je bent verantwoordelijk voor het begeleiden van verschillende projecten van begin tot eind. Ben jij in het bezit van een afgeronde mbo-opleiding richting de elektrotechniek, zoek jij een functie met veel zelfstandigheid en wil jij een nieuwe uitdaging aangaan? Reageer dan snel!