Wil jij de meest innovatieve projecten en technieken ontwerpen en realiseren? Als 3D tekenaar / werkvoorbereider maak je onderdeel uit van een indoor farming team. Samen met dit team zorgen jullie voor de realisatie van de (internationale) projecten, waarbij jij voornamelijk bezig bent met het ontwerpen van de indoor farms in een 3D tekenpakket. Daarnaast zorg je ervoor dat de juiste materialen op het juiste moment besteld en geleverd worden. Heb jij onlangs een technische mbo- of hbo-opleiding afgerond, of ga je duale opleiding richting techniek volgen? Dan zij wij op zoek naar jou.
 

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Werkvoorbereider Bouwuitrusting. Het leuke aan de functie is dat geen dag er hetzelfde uitziet. Je bent verantwoordelijk voor het begeleiden van verschillende projecten van begin tot eind. Ben jij in het bezit van een afgeronde mbo-opleiding richting de elektrotechniek, zoek jij een functie met veel zelfstandigheid en wil jij een nieuwe uitdaging aangaan? Reageer dan snel!

Wil jij zekerheid met een vaste aanstelling bij de werkgever? Heb jij een afgeronde mbo-opleiding of hbo-opleiding richting werktuigbouwkunde en relevante werkervaring als technisch inspecteur? Je houdt je onder andere bezig met het inspecteren van installaties volgens vastgestelde schema's of naar aanleiding van storingsmeldingen en je voert reparaties en onderhoudswerkzaamheden uit waar nodig. Is deze functie de uitdaging die jij zoekt? Reageer dan snel!

Weet jij als geen andere onderhoudswerkzaamheden voor te bereiden en in te plannen? Heb jij enkele jaren werkervaring opgedaan als Werkvoorbereider binnen de werktuigbouw, sta jij stevig in je schoenen en wil jij jezelf verder ontwikkelen? Wij zijn op zoek naar een Werkvoorbereider met een afgeronde mbo-opleiding niveau 4 richting WTB of vergelijkbaar. Herken jij jezelf hierin? Reageer dan snel!