Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Mechanisch Monteur. Je bent onder andere verantwoordelijk voor de verbetering en het onderhoud van de productie-installaties. Spreekt deze vacature jou aan en ben jij in het bezit van een MBO 4 diploma richting de techniek? reageer dan snel!

Voor een gerenommeerd bedrijf in de regio Rotterdam zijn wij op zoek naar een adviseur Elektrotechniek. Heb jij een afgeronde HBO opleiding elektrotechniek en ervaring als elektrotechnisch engineer en ben je toe aan een adviserende rol? Reageer dan snel!

Voor onze opdrachtgever in de industrie zijn wij op zoek naar een Monteur ETD (Elektro technische dienst). Doel van de functie binnen de Technische Dienst is het onderhouden, aanpassen en oplossen van storingen, alsmede het verrichten van onderhoudswerkzaamheden. Zoek jij een nieuwe uitdaging als Monteur ETD in de 3 ploegendienst? Reageer dan snel!

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Werkvoorbereider Bouwuitrusting. Je bent verantwoordelijk voor het begeleiden van het hele traject van begin tot eind. Ben jij in het bezit van een afgeronde MBO opleiding richting de elektrotechniek en spreekt deze vacature jou aan? Reageer dan snel!

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Senior Instrumentatie Technician. Je bent verantwoordelijk voor de instrumenten en apparatuur van de procesinstallatie, jij onderhoudt en herstelt de voorkomende storingen. Ben jij in het bezit van een MTS diploma, minstens 5 jaar ervaring in de (petro)chemie en spreekt deze vacature jou aan? Reageer dan snel!

Voor een gerenommeerd bedrijf in de Botlek die aan het uitbreiden is, zijn wij opzoek naar een ervaren Technician E&I. met een afgeronde MBO 4 opleiding richting elektrotechniek. Je bent verantwoordelijk voor het verrichten van preventief en correctief onderhoud aan o.a. modificaties op E&I gebied. Staat bij jou veiligheid in hoog vaandel en heb jij een aantal jaar ervaring in soortgelijke functie? Reageer dan direct!

Voor een gerenommeerd bedrijf in de Botlek die aan het uitbreiden is, zijn wij opzoek naar een ervaren Werkvoorbereider E&I met een afgeronde MBO opleiding richting elektrotechniek. Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van de opgestelde werkopdrachten, de vergunningen en taak-risico analyses. Staat bij jou veiligheid in hoog vaandel en heb jij een aantal jaar ervaring in soortgelijke functie? Reageer dan direct!

Voor onze opdrachtgever gevestigd in Rozenburg zijn wij op zoek naar een enthousiaste E&I Technicus. Je gaat dagelijks het preventief en correctief onderhoud uitvoeren aan de elektrische installatie en instrumentatiesystemen van de Water Treatment (WT) en de Bio Energie Centrale (BEC).

Voor onze opdrachtgever die gevestigd is in de Botlek zijn we op zoek naar een elektromonteur die ervaring heeft in de industrie. Als medewerker van de afdeling ETD krijg je te maken met: Procescomputers, kracht en stuurstroom installaties, verpakkingslijnen, instrumentatie en voer je hoogspanning schakelingen uit.