Voor een dynamisch bedrijf in de Europoort zijn wij opzoek naar een E&I project engineer. Ben jij een ervaren of een junior project engineer en ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Of ben jij een ZZP'er zie direct beschikbaar is? Solliciteer direct en wie weet ga jij voor een langere periode ter werk als Project engineer. 

Voor diverse gerenommeerde bedrijven in de industrie zoeken wij een E&I technicus die elke storing weet op te lossen en deze wil analyseren. Verder ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden en uitvoeren van preventief onderhoud en denk je proactief mee in het bedenken van verbeteringsvoorstellen. Heb jij een MBO 3/4 werk- en denkniveau richting elektrotechniek? Reageer dan direct!

Wil jij een volgende stap in jouw carrière zetten met een vaste aanstelling bij een groeiend bedrijf? Als Technician E&I verricht jij preventief en correctief onderhoud aan o.a. modificaties op E&I gebied. Staat veiligheid bij jou hoog in het vaandel, past een functie in dagdienst bij jou en wil jij bijdragen aan de uitbreiding van een bedrijf? Dan zien wij graag jouw sollicitatie tegemoet.