Voor een gerenommeerd bedrijf in de regio Rotterdam zijn wij op zoek naar een adviseur Elektrotechniek. Heb jij een afgeronde HBO opleiding elektrotechniek en ervaring als elektrotechnisch engineer en ben je toe aan een adviserende rol? Reageer dan snel!

Voor een groeiend bedrijf in de regio Naaldwijk zijn wij zoekende naar een Application Engineer. Heb jij een passie voor adviseren klanten op het gebied van technische oplossingen en vind jij het leuk om relaties verder te ontwikkelen en heb jij daarnaast een HBO diploma met relevante werkervaring? Reageer dan snel!

Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Rotterdam zijn wij op zoek naar een Machine Engineer. Je bent verantwoordelijk dat alle machines zo efficiënt mogelijk functioneren. Indien de TD storingen niet kunnen oplossen word jij ingezet. Ben jij in het bezit van een MTS diploma richting Mechatronica of Elektrotechniek en heb jij coördinerende kwaliteiten? Reageer dan snel!

Voor een gerenommeerd bedrijf in de Botlek gebied zijn wij op zoek naar een Maintenance Engineer wie verantwoordelijk is voor verbetervoorstellen ter optimalisering van onderhoudsactiviteiten. Ben jij in het bezit van een HTS diploma richting WTB en heb je minimaal 5 jaar relevante ervaring binnen de petrochemie? Reageer dan snel!

Voor een gerenommeerd bedrijf in Rotterdam zijn wij opzoek naar een Production Engineer voor groot transport.
In deze functie ben je verantwoordelijk voor het technisch ondersteunen van het goederenwagononderhoud en –herstelproces op een zodanige manier dat een kwalitatief hoogwaardige, veilige en efficiënte uitvoering kan worden gerealiseerd.

Voor meerdere chemie, maritieme en utiliteit bedrijven in de regio Botlek Rotterdam zoeken we gekwalificeerde en ervaren E&I of Elektro Monteurs/Technicians. We zoeken ook E&I'ers die ervaring/ambitie hebben om leiding te geven aan een team. Je gaat altijd direct aan de slag bij een bedrijf, dus niet als uitzendkracht.