Ben jij een expert in douane documentatie en het fiscaal afrekenen? Wil je veel vrijheid en zelfstandigheid in je baan bij een sociaal en groeiend bedrijf waar jij je verder kan ontwikkelen? Reageer dan direct!

Ben jij op zoek naar een functie waarin jij je persoonlijk kunt ontwikkelen? Ben jij in het bezit van een geldig hef- en reachtruckcertificaat, heb jij een mbo-opleiding niveau 2 richting logistiek afgerond en voer jij graag afwisselende werkzaamheden uit? Dan ben jij degene die wij zoeken voor deze vaste functie in Dordrecht.

Wil jij werken bij een groot bedrijf in de Botlek, een nieuwe uitdaging starten in de logistiek en een vaste aanstelling krijgen? Wij zijn op zoek naar een koerier met een mbo-diploma en enkele jaren ervaring. Wil jij in het bedrijf voorstellen doen om verbeteringen door te voeren en werk jij graag in een 5 ploegendienst? Reageer dan snel.

Ben jij een enthousiaste productieplanner welke een nieuwe uitdaging zoekt voor 1 jaar? Je bent verantwoordelijk voor het maken van de productieplanning en dat je juiste hoeveelheden grondstoffen aanwezig zijn. Heb jij daarnaast een afgeronde MBO niveau 3/4 opleiding en relevante werkervaring? Reageer dan snel!

Wil jij leidinggeven aan medewerkers in een warehouse en heb jij ervaring in de logistiek? Heb jij daarnaast minimaal twee jaar ervaring als leidinggevende? Binnen de functie van Warehouse Supervisor voer jij gesprekken met medewerkers, coördineer jij het laden en lossen, sla jij goederen op en heb jij administratieve taken. Spreekt deze functie jou aan? Laat het ons weten!

Wil jij een douaneafdeling aansturen en heb jij ervaring met leidinggeven aan medewerkers? Heb jij daarnaast een hbo-opleiding richting logistiek en de opleidingen tot declarant en manager Customs and Trade affairs afgerond? Je houdt je in deze functie onder andere bezig met de afhandeling van formaliteiten, het aanvragen van vergunningen en het onderhouden van contact met diverse partijen. Lijkt jou dit interessant? Solliciteer dan snel!

Ben jij Logistiek Medewerker en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij voor een bedrijf in Rotterdam op zoek naar jou! Binnen deze vaste functie houd jij je onder andere bezig met het wisselen van pallets, het laden en lossen van diverse goederen en het meten van de temperaturen van deze goederen.

Ben jij een declarant en zoek jij een vaste baan bij een groeiende organisatie? Heb jij het diploma Declarant behaald, ben je communicatief sterk en heb jij ervaring met transportdocumentatie? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je houdt je in deze functie onder andere bezig met het opmaken van documenten, het maken van een dossier en de facturatie. 

Ben jij een reachtruckchauffeur en zoek jij een vaste baan bij een groeiend bedrijf? Heb jij minimaal een mbo-opleiding in de richting van Logistiek Medewerker (niveau 2) afgerond, ga je nauwkeurig te werk en ga je graag in een nieuw warehouse aan de slag? Dan ben jij diegene die in Rotterdam nodig is! Je houdt je hier in een 2-ploegendienst onder andere bezig met het laden en lossen van goederen. Daarnaast sla jij deze goederen op en controleer jij of er schade is. Lijkt dit jou een leuke uitdaging? Solliciteer dan snel.