Je hebt het vermogen om prioriteiten te stellen en met deadlines te werken. Als junior personeelsplanner ben je van nature een probleemoplosser en heb jij aantoonbare affiniteit op het gebied van personeelsplanning. Ben jij ambitieus en bereid het uiterste uit jezelf te halen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wil jij werken in een van de grootste havens ter wereld? Ambieer jij een functie waarin jij jezelf verder kan ontwikkelen en ben jij technische ingesteld? Dan is de functie van Havenmedewerker in Rotterdam iets voor jou! Je voert inspecties uit, je koppelt (koel)containers aan en af en je zal worden opgeleid tot allround monteur. Lijkt dit jou een leuke uitdaging? Solliciteer dan snel!

Ben jij een klantgerichte duizendpoot welke het eerste aanspreekpunt wilt zijn voor chauffeurs binnen de tanktransport. Heb jij ervaring in de logistiek en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan ben jij de medewerker chauffeurs balie die wij zoeken. Reageer dan snel op deze leuke vacature!

Ben jij een echte duizendpoot en zit je niet graag stil, dan is de functie als depot medewerker iets voor jou! Ben jij graag in de weer met tankcontainers en ben jij bereid te werken in een 2-ploegendienst? Lees dan snel verder!

Heb jij aantoonbare werkervaring in de industriële- of in de tankreiniging? Beschik jij over eigen vervoer en wil jij een uitdagende baan in een jong en enthousiast team met veel opleidingsmogelijkheden? Reageer dan nu op deze vacature als tankcleaner in een 2-ploegendienst.

Voor een bedrijf in regio Zwijndrecht zijn wij op zoek naar meerdere logistiek operators met een Operator A diploma of relevante werkervaring of theorie certificaat. Ben jij een aanpakker, denk jij graag mee met de organisatie en wil jij werken in een 2-ploegendienst? Reageer dan snel!

Ben jij Logistiek Medewerker en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij voor een bedrijf in Rotterdam op zoek naar jou! Binnen deze vaste functie houd jij je onder andere bezig met het wisselen van pallets, het laden en lossen van diverse goederen en het meten van de temperaturen van deze goederen.

Werken als reachtruckchauffeur in een volledig geautomatiseerd warehouse op een terminal op Maasvlakte. Heb jij minimaal een mbo-opleiding in de richting van Logistiek Medewerker (niveau 2) afgerond, ga je gestructureerd te werk en houd jij je hoofd koel wanneer je onder druk moet presteren? Daarnaast ben je bereid om in ploegendiensten te werken met een uitstekend salaris. Ben je geïnteresseerd in deze vacature, lees dan snel verder en reageer!

Je voelt je verantwoordelijk voor een goede afhandeling van de goederenstroom binnen een warehouse en weet je hoofd koel te houden als er veel verschillend werk op je af komt. Ben jij bekend met WMS systemen, heb jij ervaring als logistiek medewerker en ben je in het bezit van je heftruck certificaat? Bekijk deze uitdagende vacature dan snel.

Heb jij een sterke klantgerichte mentaliteit en ben jij communicatief vaardig? Wij zijn op zoek naar logistieke proces planners die vol enthousiasme willen werken in een 5-ploegendienst. Heb jij een afgeronde MBO+ opleiding en aantoonbare affiniteit met de transportsector of supply chain. Lees dan snel verder.