Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Logistiek Transportplanner. Je verwerkt en controleert onder andere de urenverantwoordingen van de chauffeurs. Spreekt deze vacature jou aan en ben jij in het bezit van een MBO diploma richting de Logistiek? Reageer dan snel!

Voor een groeiend bedrijf welke actief is in het spoor zijn wij zoekende naar een enthousiaste medewerker voor de planning. Je bent verantwoordelijk voor een efficiënte planning voor alle aangeboden operationele diensten. Heb jij HBO werk en denkniveau en ben jij communicatief goed onderlegd? Reageer dan snel!

Voor een bedrijf in regio Zwijndrecht zijn wij zoekende naar meerdere logistiek operators met een Operator A diploma of theorie certificaat. Ben jij een aanpakker en denk jij graag mee met de organisatie en wil jij werken in een 2 ploegendienst? Reageer dan snel!

Voor een gerenommeerd bedrijf in Rotterdam-Botlek zijn wij op zoek naar een Transportplanner, wie dynamisch en stressbestendig is. Je bent o.a. verantwoordelijk voor de dagelijkse rittenplanning en/of de bulktransport. Heb jij hier ervaring in en minimaal een afgeronde MBO opleiding richting de logistiek? Reageer dan snel!