Ben jij zoekende naar een nieuwe uitdaging en wil je graag werken in haven? Dan is dit de uitdaging voor jou! Als Monsternemer ben je onder andere verantwoordelijk voor het nemen van monsters op onder andere zeeschepen en tanklichters. Je werkt in een 5-ploegensysteem en je ontvangt een ploegentoeslag van 32%. Spreekt deze vacature jou aan en wil jij het vak leren? Reageer dan snel!

Heb jij een afgeronde mbo diploma en ervaring in de logistieke branche? Wil jij een uitdagende functie in de Botlek? Wij zijn op zoek naar een Medewerker Dispatch. Ben jij geïnteresseerd? Solliciteer dan direct op deze vacature.

Wil jij een afwisselende functie waarin veel doorgroeimogelijkheden zijn? Als Verladingsinspecteur ben je onder andere verantwoordelijk voor het nemen van monsters op onder andere zeeschepen en tanklichters. Je werkt in een 5-ploegensysteem en ontvangt ploegentoeslag van 32%. Spreekt deze vacature jou aan? Reageer dan snel!

Ben jij op zoek naar een leuke baan voor 32 tot 40 uur per week in regio Europoort? Wij zijn momenteel op zoek naar een administratieve kracht welke tot minimaal eind juni direct inzetbaar is. Wil jij werken bij een logistiek bedrijf welke bekend is in de transport sector? Solliciteer dan direct.

Je voelt je verantwoordelijk voor een goede afhandeling van de goederenstroom binnen een warehouse en weet je hoofd koel te houden als er veel verschillend werk op je af komt. Ben jij bekend met WMS systemen, heb jij ervaring als logistiek medewerker en ben je in het bezit van je heftruck certificaat? Bekijk deze uitdagende vacature dan snel.

Voor locatie Rotterdam zijn wij op zoek naar een Expediteur zeevracht. Samen met een collega draag jij zorg aan de import en export aanvragen. Daarnaast neem jij andere uiteenlopende taken voor je rekening. Heb jij een hoog verantwoordelijkheidsgevoel, ben jij gedreven en weet jij van aanpakken? Reageer dan snel op deze uitdagende functie!

Wil jij een afwisselende functie waarin veel doorgroeimogelijkheden zijn? Als Verladingsinspecteur ben je onder andere verantwoordelijk voor het nemen van monsters op onder andere zeeschepen en tanklichters. Je werkt in een 5-ploegensysteem en ontvangt ploegentoeslag van 32%. Ben jij in het bezit van een mbo-diploma en spreekt deze vacature jou aan? Reageer dan snel!

Wil jij een nieuwe uitdaging aangaan als Tankcleaner? Beschik jij over eigen vervoer en wil jij een wisselende baan in een jong en enthousiast team met veel opleidingsmogelijkheden? Reageer dan nu op deze vacature als tankcleaner in een 2-ploegendienst.