Wil jij werken als heftruckchauffeur binnen de productieafdeling in een dagdienst functie? Voor een bedrijf in de Botlek zijn wij opzoek naar een heftruckchauffeur met enige ervaring die opzoek is naar een tijdelijke nieuwe uitdaging tot na de zomervakantie. Heb je interesse, reageer dan snel op deze vacature.

Heb jij ervaring met het werken met biobrandstoffen? Ben je bekend met de handel in grondstoffen? Beschik je daarnaast over sterke analytische vaardigheden en ben je gericht op detail? Voor een handelsbedrijf welke zich specialiseert in grondstoffen zijn wij op zoek naar een ervaren Sustainability Operator. Spreekt dit jou aan? Reageer dan direct,

Voor een groeiend bedrijf welke actief is in het spoor zijn wij zoekende naar een enthousiaste medewerker voor de planning. Je bent verantwoordelijk voor een efficiënte planning voor alle aangeboden operationele diensten. Heb jij HBO werk en denkniveau en ben jij communicatief goed onderlegd? Reageer dan snel!

Voor een dynamisch bedrijf in de Europoort zijn wij op zoek naar een productieplanner, die zowel zelfstandig als in een team uitstekend te werk kan gaan. Heb jij alle kennis omtrent het inkopen, beheren en controleren van alle voorraden? Heb jij minimaal een afgeronde mbo-opleiding en 5 jaar relevante werkervaring binnen logistiek? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Ben jij een chauffeur met groot rijbewijs en ben jij op zoek naar een vaste baan binnen de bouwindustrie? Ben jij in het bezit van een geldig C en/of CE rijbewijs en houd jij van aanpakken? Dan ben jij degene naar wie dit bedrijf in de omgeving van Rotterdam op zoek is! Tijdens de dagdiensten houd jij je hoofdzakelijk bezig met het vervoeren van beton en cement. Spreekt geen lange wachttijden meer in de haven maar snel geholpen worden bij aankomst jou aan? Solliciteer dan direct! 

Wil jij als assistent douane declarant aan de slag bij een groeiend bedrijf in de Europoort? In deze afwisselende functie krijg jij de mogelijkheid jezelf verder te ontwikkelen. Ben jij oplettend, kun je snel schakelen en heb jij enige jaren ervaring in een soort gelijke functie? Lees dan snel verder.