Wij zijn op zoek naar een Warehouse Supervisor welke verantwoordelijk is voor de dagelijkse uitvoering van verpakking, opslag en transport naar klanten. Tevens ben je verantwoordelijk voor het coachen en ontwikkelen van betrokken werknemers en contractors. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en heb jij een afgeronde HBO opleiding? Reageer dan snel!

Voor een gerenommeerd productiebedrijf welke actief is in de vloeibare chemicaliën zijn wij zoekende naar een Logistiek Planner. Heb jij (minimaal) een afgeronde MBO niveau 3 opleiding richting logistiek, ervaring met grondstoffen en weet jij hoe om te gaan met klanten en chauffeurs? Reageer dan snel!

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Logistiek Transportplanner. Je verwerkt en controleert onder andere de urenverantwoordingen van de chauffeurs. Spreekt deze vacature jou aan en ben jij in het bezit van een MBO diploma richting de Logistiek? Reageer dan snel!

Voor een bedrijf in regio Zwijndrecht zijn wij zoekende naar meerdere logistiek operators met een Operator A diploma of relevante werkervaring of theorie certificaat. Ben jij een aanpakker en denk jij graag mee met de organisatie en wil jij werken in een 2 ploegendienst? Het betreft een functie voor 6-12 maanden maar kans op uitloop en bij goed functioneren op een vast contract. Reageer dan snel!

Voor een gerenommeerd bedrijf in Rotterdam-Botlek zijn wij op zoek naar een Transportplanner, wie dynamisch en stressbestendig is. Je bent o.a. verantwoordelijk voor de dagelijkse rittenplanning en/of de bulktransport. Heb jij hier ervaring in en minimaal een afgeronde MBO opleiding richting de logistiek? Reageer dan snel!