Wil jij werken bij een groot bedrijf in de Botlek, een nieuwe uitdaging starten in de logistiek en een vaste aanstelling krijgen? Wij zijn op zoek naar een koerier met een mbo-diploma en enkele jaren ervaring. Wil jij in het bedrijf voorstellen doen om verbeteringen door te voeren en werk jij graag in een 5 ploegendienst? Reageer dan snel.

Voor een dynamisch bedrijf in de Europoort zijn wij op zoek naar een productieplanner, die zowel zelfstandig als in een team uitstekend te werk kan gaan. Heb jij alle kennis omtrent het inkopen, beheren en controleren van alle voorraden? Heb jij minimaal een afgeronde mbo-opleiding en 5 jaar relevante werkervaring binnen logistiek? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Ben jij een chauffeur met groot rijbewijs en ben jij op zoek naar een vaste baan binnen de bouwindustrie? Ben jij in het bezit van een geldig C en/of CE rijbewijs en houd jij van aanpakken? Dan ben jij degene naar wie dit bedrijf in de omgeving van Rotterdam op zoek is! Tijdens de dagdiensten houd jij je hoofdzakelijk bezig met het vervoeren van beton en cement. Spreekt geen lange wachttijden meer in de haven maar snel geholpen worden bij aankomst jou aan? Solliciteer dan direct! 

Wil jij als assistent douane declarant aan de slag bij een groeiend bedrijf in de Europoort? In deze afwisselende functie krijg jij de mogelijkheid jezelf verder te ontwikkelen. Ben jij oplettend, kun je snel schakelen en heb jij enige jaren ervaring in een soort gelijke functie? Lees dan snel verder.