Wil jij werken in een van de grootste havens ter wereld? Ambieer jij een functie waarin jij jezelf verder kan ontwikkelen en ben jij technische ingesteld? Dan is de functie van Havenmedewerker in Rotterdam iets voor jou! Je voert inspecties uit, je koppelt (koel)containers aan en af en je zal worden opgeleid tot allround monteur. Lijkt dit jou een leuke uitdaging? Solliciteer dan snel!

Heb jij je MBO+ opleiding afgerond en ben jij voor de komende 1 tot 2 jaar zoekende naar een uitdaging voor 32 tot 40 uur per week? Als Logistic Project Responsible houd jij je voornamelijk bezig met het implementeren van nieuwe logistieke processen. Ben jij organisatorisch ingesteld en ga jij geen enkel probleem uit de weg? Solliciteer dan direct op deze uitdagende functie.

Jij bent verantwoordelijk voor de goederenstroom en het bewaken van de voorraad binnen het productieproces. Wij zijn op zoek naar een heftruckchauffeur voor regio Europoort. Heb jij een hoog verantwoordelijkheidsgevoel en draag jij graag zorg voor het optimaliseren van de voorraad? Solliciteer dan direct.

Ben jij zoekende naar een nieuwe uitdaging en wil je graag werken in haven? Dan is dit de uitdaging voor jou! Als Monsternemer ben je onder andere verantwoordelijk voor het nemen van monsters op onder andere zeeschepen en tanklichters. Je werkt in een 5-ploegensysteem en je ontvangt een ploegentoeslag van 32%. Spreekt deze vacature jou aan en wil jij het vak leren? Reageer dan snel!

Ben jij een Technische Inkoper welke in het bezit is van zijn/haar HBO opleiding richting economie of gelijkwaardig? Vind jij het een uitdaging om op verschillende locaties aan het werk te gaan? Bekijk dan snel de onderstaande vacature. Wij zijn op zoek naar jou!

Wil jij een afwisselende functie waarin veel doorgroeimogelijkheden zijn? Als Verladingsinspecteur ben je onder andere verantwoordelijk voor het nemen van monsters op onder andere zeeschepen en tanklichters. Je werkt in een 5-ploegensysteem en ontvangt ploegentoeslag van 32%. Spreekt deze vacature jou aan? Reageer dan snel!

Wil jij een afwisselende functie waarin veel doorgroeimogelijkheden zijn? Als Verladingsinspecteur ben je onder andere verantwoordelijk voor het nemen van monsters op onder andere zeeschepen en tanklichters. Je werkt in een 5-ploegensysteem en ontvangt ploegentoeslag van 32%. Ben jij in het bezit van een mbo-diploma en spreekt deze vacature jou aan? Reageer dan snel!