Ben jij als WTB monteur toe aan een nieuwe uitdaging en zie jij jezelf al werken in de rol als Maintenance Planner? Door jou kennis en ervaring is het bedrijf ervan overtuigd dat jij deze uitdaging snel eigen weet te maken. Ben jij geen monteur maar heb jij wel een technisch afgeronde opleiding op MBO 4 niveau? Lees dan snel verder om te weten wat jou werkzaamheden zullen worden. 

Als meewerkend voorman technische dienst ben jij samen met je team van monteurs verantwoordelijk voor het onderhoud van het totale machinepark. Heb jij een afgeronde technische opleiding en ben jij NEN gecertificeerd? Ben jij ambitieus en wil je doorgroeien naar een voorman functie? Lees dan snel verder en solliciteer.

Voor een uniek productiebedrijf in de Botlek zijn wij op zoek naar een inkoopmanager productie welke de inkoopafdeling komt versterken. Beschik jij over leidinggevende capaciteiten en heb je minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie bij voorkeur in een productie omgeving? Heb jij daarnaast een professionele hands-on mentaliteit? Lees snel verder en solliciteer.

Heb jij ervaring in de voedingsmiddelen en zoek jij een nieuwe uitdaging met zekerheid en verantwoordelijkheid? Wil jij daarnaast graag processen verbeteren? Wij zijn op zoek naar een teamleider voor in een 2  ploegendienst die sterk is in plannen en organiseren. Je zorgt ervoor dat de productie op tijd wordt gerealiseerd en je bent verantwoordelijk voor het aansturen van je team en voor diverse andere taken. Ben je geïnteresseerd? Reageer dan snel!

Voor een chemisch productiebedrijf zijn wij zoekende naar een Maintenance Manager welke beschikt over minimaal 8 jaar relevante werkervaring. Wil jij een uitdagende baan met veel verantwoordelijkheden, verschillende bonusregelingen en mogelijkheden tot het volgen van opleidingen? Bekijk dan de gehele vacature en solliciteer! 

Ben jij in het bezit van een HBO diploma richting de WTB of Energie Techniek? Als Mechanical Engineer ondersteun je de Maintenance & Engineering Manager en ben je verantwoordelijk voor o.a. onderhoudsplannen en de uitvoering hiervan. Ben jij een Mechanical Engineer met minimaal 5 jaar ervaring? Bekijk dan direct de hele vacature.

Voor een opdrachtgever in regio Dordrecht zijn we op zoek naar een Maintenance Reliability Engineer met een afgeronde HBO of universitaire opleiding zoals Werktuigbouw, AOT, Mechanical Engineering of gelijkwaardige opleiding gerelateerd aan een industriële omgeving. Je gaat direct aan de slag bij een bedrijf, dus niet als detacheerkracht!

Voor een bedrijf in de regio Rotterdam zijn wij op zoek naar een Procestechnoloog wie verantwoordelijk is voor de uitvoering van interne verbeteringsprojecten. Heb jij een afgeronde HBO diploma en minimaal 5 jaar relevante ervaring. Reageer dan snel!