Ben jij een daadkrachtige people manager die gericht is op gezamenlijke doelen en resultaten? Heb jij meerdere jaren ervaring als Productie Manager in een voedingsmiddelen industrie en ben jij opzoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan verder en wellicht ben jij diegene die wij zoeken. 

Wij zijn op zoek naar een Teamleider Rotating en Werkplaats. Het betreft een nieuwe functie voor fulltime dienstverband. Ben jij iemand met verantwoordelijkheidsgevoel, heb je ervaring in de techniek/rotating en heb jij goede leidinggevende capaciteiten? Dan zoeken wij jou!

Ben jij een ervaren Shift Teamleader Terminal met minimaal 5 jaar ervaring hierin of bv. als officier of kapitein? Voor een groeiende terminal in Rotterdam zijn wij op zoek naar een open minded teamleider die in de 5-ploegendienst een nieuwe uitdagende werkomgeving zoekt. Ben jij stressbestendig, probleemoplossend en heb jij een passie voor plannen en organiseren? Bekijk dan de hele vacature en solliciteer.

Ben jij een ervaren Health & Safety manager die zijn kennis en ervaring wil overdragen binnen een groot bedrijf dat gericht is op metaalproducten? Heb jij een HVK-diploma in je bezit en wil jij een uitdagende en afwisselende managementfunctie in Rotterdam? Solliciteer dan snel!