Voor een groeiend bedrijf in de regio Rotterdam zijn wij per direct op zoek naar een ploegleiders met HBO werk- en denkniveau. Heb jij een aantal jaar ervaring als leidinggevende en ben je een echte 'mensen' mens met ervaring in een productie omgeving? Reageer dan direct!

Voor een groeiend bedrijf met een nieuwe vestiging in Nederland welke zich richt op het onderhouden van bedrijfsinstallaties (mechanisch) zijn we op zoek naar een service maintenance manager. Wil jij bij een echte kwaliteitsspeler aan de slag om je eigen afdeling te gaan bouwen? Reageer dan direct.  

Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Rotterdam-Botlek zijn wij op zoek naar een Manager Terminal met een afgeronde Technische HBO opleiding. Je bent verantwoordelijk voor de in- en externe communicatie met medewerkers. Daarnaast hou je je ook bezig met de complete aansturing van alle dagactiviteiten. Spreekt deze vacature jou aan en heb jij minstens 5 jaar relevante werkervaring? Reageer dan snel!

Voor een opdrachtgever in Zwijndrecht zijn wij op zoek naar een Maintenance Coördinator. Heb jij de HBO opleiding Mechanical Engineering behaald? Of heb je minstens 4 jaar werkervaring in dit vakgebied? En kan jij complexe problemen en verbeteringen analyseren en structureren? Reageer dan snel!

Voor een gerenommeerd productie en verpakkings bedrijf in de voedingsmiddelenindustrie zijn wij zoekende naar 2 shiftleaders welke minimaal een afgeronde MBO 4 opleiding hebben. Vind jij het leuk om medewerkers te motiveren, coachen en te inspireren? Heb jij daarnaast een hoog verantwoordelijkheids-gevoel en heb jij kwaliteit in hoog vaandel staan? Reageer dan snel!

Voor een gerenommeerd bedrijf in Utrecht zijn wij zoekende naar een Teamleider van het productieproces voor in de dagdienst welke ambities heeft om door te groeien. Heb jij een HBO werk- en denkniveau (pré diploma) en ervaring met leiding geven en hier een aantal jaar ervaring in? Reageer dan snel!