Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een storingsmonteur werktuigbouw. Je bent onder andere verantwoordelijk voor de verbetering en het onderhoud van de productie-installaties. Spreekt deze vacature jou aan en ben jij in het bezit van een MBO 3/4 diploma richting de techniek? reageer dan snel!

Wil jij werken in dynamisch bedrijf waarbij geen werkdag hetzelfde is? Heb jij ervaring als automonteur of heb jij ervaring in het onderhouden van grote grovere machines? Dan zijn wij op zoek naar jou! In deze functie voer jij zowel zelfstandig als in teamverband onderhoudswerkzaamheden en reparaties uit aan verschillende soorten voertuigen. Dit gebeurt in de garage, maar ook op locatie. Heb je interesse? Lees dan snel verder!

Wil jij een nieuwe uitdaging waarin jij jezelf kunt ontwikkelen en wil jij graag een vaste aanstelling? Wij zijn op zoek naar een Mechanisch Technician Energie die reeds 2-3 jaar relevante werkervaring heeft. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van onderhoud en modificaties aan diverse installaties en apparatuur. Heb jij een mbo-diploma op niveau 4 in de richting van WTB of vergelijkbaar? Dan zijn wij op zoek naar jou! Lijkt dit jou een passende baan? Reageer dan direct!

Voor een bewegend bedrijf op de Maasvlakte zijn wij opzoek naar een teamplayer met een afgeronde MBO-4 diploma richting de werktuigbouwkunde of procestechniek. Beschik jij over één van deze diploma's en heb jij minimaal 2-5 jaar relevante werkervaring? Heb jij passie voor techniek en werk jij altijd resultaatgericht? Solliciteer dan direct, want wij zijn opzoek naar jou!

 

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Mechanisch Hoofdmonteur. Ben jij iemand die zichzelf verder wil ontwikkelen en zoek jij een dagdienst functie waarin jij veel verantwoordelijkheden krijgt? Je spoort storingen op, verhelpt deze en je geeft daarnaast advies om de storingen te voorkomen. Is dit een functie voor jou? Reageer dan snel!

Ben jij in het bezit van een afgeronde MTS of HTS diploma en heb jij ervaring met rotating werkzaamheden? Ben jij een echte people manager en weet jij als geen ander een efficiente  werkverdeling te maken en voorkomende problemen/obstakels op te lossen. Solliciteer dan direct. 

Voor een gerenommeerd bedrijf regio Delft zijn wij op zoek naar een Technician WTB. Je bent onder andere verantwoordelijk voor het oplossen van storingen in het productieproces. Ook ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van turnarounds. Heb jij een afgeronde MBO opleiding richting de werktuigbouwkunde en weet jij als geen ander storingen te vinden en op te lossen? Reageer dan snel!

Ben jij een service monteur die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een groeiend bedrijf? Ben jij nauwkeurig en kun je goed onder druk werken én denk je oplossingsgericht? Solliciteer dan direct op deze uitdagende vacature. 

 

Wil jij een functie in de dagdienst waarin jij jezelf verder kunt ontwikkelen? Je bewaakt de kwaliteit, voert reparaties uit en lost storingen op waar nodig. In een team voer je planmatig onderhoud uit aan (automatische) smeersystemen. Ben jij in bezit van minimaal een mbo niveau 2 diploma, kan jij zelfstandig werken en heb je kennis van technische smeerinstallaties? Reageer dan direct op deze vacature.

Wil jij zekerheid met een vaste aanstelling bij de werkgever? Heb jij een afgeronde mbo-opleiding of hbo-opleiding richting werktuigbouwkunde en relevante werkervaring als technisch inspecteur? Je houdt je onder andere bezig met het inspecteren van installaties volgens vastgestelde schema's of naar aanleiding van storingsmeldingen en je voert reparaties en onderhoudswerkzaamheden uit waar nodig. Is deze functie de uitdaging die jij zoekt? Reageer dan snel!