Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Mechanisch Hoofdmonteur. Je bent onder andere verantwoordelijk voor het opsporen en verhelpen van storingen, daarnaast geef je advies om de storingen te voorkomen. Spreekt deze vacature jou aan en ben jij in het bezit van een technische MBO diploma richting de WTB? Reageer dan snel!

Voor onze opdrachtgever in de industrie zijn wij op zoek naar een Monteur ETD (Elektro technische dienst). Doel van de functie binnen de Technische Dienst is het onderhouden, aanpassen en oplossen van storingen, alsmede het verrichten van onderhoudswerkzaamheden. Zoek jij een nieuwe uitdaging als Monteur ETD in de 3 ploegendienst? Reageer dan snel!

Voor een gerenommeerd bedrijf in de regio Den Haag zijn we op zoek naar een ervaren Monteur Technische Dienst met een afgeronde technische MBO 3/4 opleiding. Het gaat om een vast dienstverband, dus geen tijdelijke baan! Heb jij technisch inzicht en kan jij zelfstandig storingen opsporen en oplossen, reageer dan snel!

Voor een gerenommeerd bedrijf regio Waspik zijn wij op zoek naar een Junior Technician WTB. Je bent onder andere verantwoordelijk voor het oplossen van storingen in het productieproces. Ook ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van turnarounds. Heb jij een afgeronde MBO opleiding richting de werktuigbouwkunde en weet jij als geen ander storingen te vinden en op te lossen? Reageer dan snel!

Voor een groeiend bedrijf met een nieuwe vestiging in Nederland welke zich richt op het onderhouden van bedrijfsinstallaties (mechanisch) zijn we op zoek naar een service maintenance manager. Wil jij bij een echte kwaliteitsspeler aan de slag om je eigen afdeling te gaan bouwen? Reageer dan direct.  

Voor een gerenommeerd bedrijf in de Botlek gebied zijn wij op zoek naar een Maintenance Engineer wie verantwoordelijk is voor verbetervoorstellen ter optimalisering van onderhoudsactiviteiten. Ben jij in het bezit van een HTS diploma richting WTB en heb je minimaal 5 jaar relevante ervaring binnen de petrochemie? Reageer dan snel!

Voor een gerenommeerd bedrijf in Rotterdam zijn wij opzoek naar een Production Engineer voor groot transport.
In deze functie ben je verantwoordelijk voor het technisch ondersteunen van het goederenwagononderhoud en –herstelproces op een zodanige manier dat een kwalitatief hoogwaardige, veilige en efficiënte uitvoering kan worden gerealiseerd.

Als monteur voer je onderhoud aan verschillende soorten wagons. Je bent gepassioneerd als het gaat om het werken aan zware en gecompliceerde machines. Je gaat nauwkeurig en gestructureerd te werk, volgens de specifieke richtlijnen. Ook ben je oplossingsgericht en werk je continu aan het beschikbaar krijgen en houden van het materieel van onze klant.