Voor een bedrijf in regio Zwijndrecht zijn wij zoekende naar meerdere Operators met een Operator B theorie certificaat of diploma.Heb jij ervaring als operator en wil jij je operator B diploma halen bij je nieuwe werkgever? Reageer dan snel!

Voor diverse bedrijven in de industrie in de regio Zwijndrecht en Botlek Rotterdam zijn we op zoek naar vakantiemedewerkers, starters op de arbeidsmarkt of technische aanpakkers die in de zomermaanden (en wellicht daarna) ervaring willen opdoen in de industrie. 

Voor een gerenommeerd bedrijf in de regio Den Haag zijn we op zoek naar Productie Operators (2 ploegendienst) met minimaal een technisch MBO niveau 2 diploma. Bijvoorbeeld richting metaal, grafische industrie of autotechniek. Wil jij direct aan de slag als operator? 

Voor een bedrijf in regio Zwijndrecht zijn wij op zoek naar meerdere logistiek operators met een Operator A diploma of relevante werkervaring of theorie certificaat. Ben jij een aanpakker, denk jij graag mee met de organisatie en wil jij werken in een 2-ploegendienst? Reageer dan snel!

Voor een gerenommeerd bedrijf zijn wij zoekende naar een allround operator B/C welke verantwoordelijk zal zijn voor het gehele terminalproces. Heb jij een afgeronde Operator B of C diploma en reeds allround werkervaring met DCS opgedaan? Reageer dan snel!

Wij zijn op zoek naar meerdere ervaren Recycling Operators! Wil jij jezelf ontwikkelen, een nieuwe uitdaging aangaan met een vaste aanstelling en in een 5-ploegendienst werken? Heb jij daarnaast enkele jaren werkervaring, een Operator B diploma in je bezit en weet jij ook eerstelijns onderhoud uit te voeren? Dan zijn wij op zoek naar jou! Ben je geïnteresseerd? Reageer dan snel!

Ben jij een enthousiaste operator die in het bezit is van een Operator B of C diploma en wil jij aan de slag bij Gunvor? Wil jij jezelf verder ontwikkelen, ben jij een echte teamspeler en kan jij ook goed zelfstandig werken? Dan is dit een functie voor jou! Is dit een uitdaging die bij jou past? Solliciteer dan direct.

Ben jij een ervaren Shift Teamleader Terminal met minimaal 5 jaar ervaring hierin of bv. als officier of kapitein? Voor een groeiende terminal in Rotterdam zijn wij op zoek naar een open minded teamleider die in de 5-ploegendienst een nieuwe uitdagende werkomgeving zoekt. Ben jij stressbestendig, probleemoplossend en heb jij een passie voor plannen en organiseren? Bekijk dan de hele vacature en solliciteer.

Voor een complexe, deels nieuwbouw, productieomgeving in Delft op 20 minuten rijden ten noorden van Rotterdam zoeken wij operators met minimaal een operator B diploma die bij voorkeur een Havo/HBO achtergrond en minimaal 3 jaar relevante werkervaring als operator hebben. Belangrijk: je gaat direct aan de slag bij het bedrijf, dus niet als uitzendkracht!