Wil jij de kans krijgen om je Operator diploma's te gaan behalen? Heb jij ervaring als operator binnen het productieproces en ben je zoekende naar een nieuwe uitdaging en wil jij een vaste baan? Solliciteer dan direct op deze nieuwe uitdaging in Vlaardingen.

Wil je werken voor een snel groeiend bedrijf in de duurzame energie? Heb jij daarnaast ervaring met het onderhouden van industriële installaties? Als Technisch Operationeel Coördinator word je onder andere verantwoordelijk voor het onderhouden van de geothermie installatie en het uitvoeren van inspecties. Ben jij geïnteresseerd? Solliciteer dan snel!

Wil jij werken in een 5-ploegenrooster? Voor onze opdrachtgever welke gevestigd is in Drechtsteden zijn wij op zoek naar een operator voor in de raffinaderij. Ben jij in het bezit van je Operator C diploma? Solliciteer dan direct op deze vacature!

Heb jij een operator C diploma en wil jij graag werkzaam zijn binnen een bedrijf waar jijzelf de verantwoordelijkheid krijgt met betrekking tot het proces? Dan is dit een passende uitdaging waarbij jij in 2 jaar tot allround operator wordt opgeleid!

Ben jij een Operator A welke zoekende in naar een uitdagende werkomgeving? Voor een productiebedrijf welke gevestigd is in Rotterdam zijn wij op zoek naar meerdere operators. Ben jij in het bezit van je Operator A diploma en wil jij daarnaast werken in een 5-ploegendienst 2-2-2 ? Solliciteer dan direct!

Heb jij een operator C diploma en zoek je alleen operator C banen en geen B functies? Wil je met je operator C diploma jouw mogelijkheden weten bij diverse bedrijven? Voor een aantal bedrijven in de Botlek/Europoort zijn we (exclusief) concreet op zoek naar allround en junior operators met een operator C of AOT niveau 4 diploma.

Wil jij met jouw operator B diploma aan de slag gaan binnen een gecompliceerde fabriek met verschillende eenheidsbewerkingen als procesoperator binnen de chemische industrie? Wij zoeken meerdere operators voor deze uitdagende fabriek in de Europoort. Heeft dit jouw interesse gewekt? Lees dan snel verder en reageer direct! 

Wil jij werken in een 5-ploegendienst binnen een informeel team? Ben jij in het bezit van je Operator B of Operator C diploma en denk jij altijd oplossingsgericht? Bekijk dan snel de gehele vacature en solliciteer direct, want wij zijn op zoek naar jou!

Voor een bedrijf in de Botlek zijn wij zoekende naar een operator die in het bezit is van zijn Operator B of C diploma. Ben een operator die een nieuwe uitdaging wil aan gaan in de 5-ploegendienst? Bekijk dan snel de gehele vacature, want wij zoeken jou!