Als operator recycling kom je te werken in een grote fabriek in Rotterdam. Wil jij je steentje bij dragen aan een beter milieu en ben je bereid in een 3-ploegdienst aan de slag gaan? Solliciteer op deze vacature met de mogelijkheid om direct in dienst te komen bij de werkgever! 

Als operator ben jij verantwoordelijk voor 2 productielijnen. Ben jij kwaliteitsgericht en vind jij het een uitdaging een groot machinepark eigen te maken? Solliciteer dan direct op deze  Operator functie in een 2-ploegendienst in de Europoort.

Energiek, besluitvaardig, resultaatgericht en doelgericht zijn eigenschappen die bij je passen. Samen met een team van professionals ben jij werkzaam in een 5-ploegenrooster. Ben jij iemand die van vastigheid houd? Lees dan verder

Als Ploegleider Recycling neem jij een actie rol in en motiveer je dagelijks minimaal 30 werknemers in hun werkzaamheden. Heb jij leidinggevende ervaring en ben jij bekend binnen een productieomgeving?  Reageer dan direct!

Voor een bedrijf in de Botlek zijn wij zoekende naar een operator die in het bezit is van zijn Operator B of C diploma. Ben een operator die een nieuwe uitdaging wil aan gaan in de 5-ploegendienst? Bekijk dan snel de gehele vacature, want wij zoeken jou!

Leergierig, resultaatgericht, technisch en ondernemend zijn eigenschappen die bij je passen. Jij vindt erkenning belangrijk en daarnaast wil je werken binnen een groeiende organisatie. Meer weten? Lees dan verder

Als hoofdoperator fungeer jij als rechterhand van de ploegleider. Het coördineren van werkzaamheden gaat jou goed af. Pas jij in een informeel team en wil jij als hoofdoperator je leidinggevende capaciteiten optimaal benutten? Solliciteer dan of deze afwisselende functie!

Ben jij ambitieus en wil jij jezelf verder ontwikkelen binnen de chemie? Besluitvaardig, communicatief sterk en enthousiast zijn eigenschappen die bij je passen en daarnaast vind jij erkenning en waardering belangrijk. Meer weten? Lees dan verder.