Wil je werken voor een snel groeiend bedrijf in de duurzame energie? Heb jij daarnaast ervaring met het onderhouden van industriële installaties? Als Technisch Operationeel Coördinator word je onder andere verantwoordelijk voor het onderhouden van de geothermie installatie en het uitvoeren van inspecties. Ben jij geïnteresseerd? Solliciteer dan snel!

Ben jij bekend met het extruder of compounding proces en ben jij in bezit van je Operator A diploma? Voor een internationale speler op het gebied van kunststof zijn wij zoekende naar een Compounding Operator. Sta jij sterk in je schoenen en ga jij geen uitdaging uit de weg? Lees snel de gehele vacature en solliciteer.

Ben jij in het bezit van je Operator A diploma en ben je direct beschikbaar? Voor een plant in de Europoort zijn wij tijdelijk op zoek naar een Productie Operator. Wil jij werkzaam  in een 5-ploegendienst en je kennis uitbreiden om het gebied van raffinage? Reageer dan direct.

Voor een gerenommeerd bedrijf zijn wij zoekende naar een allround operator B/C welke verantwoordelijk zal zijn voor het gehele terminalproces. Heb jij een afgeronde Operator B of C diploma en reeds allround werkervaring met DCS opgedaan? Reageer dan snel!

Ben jij een enthousiaste operator die in het bezit is van een Operator C diploma en wil jij aan de slag bij  één van de grote bedrijven in de Botlek regio? Wil jij jezelf verder ontwikkelen, ben jij een echte teamspeler en kan jij ook goed zelfstandig werken? Solliciteer dan direct.

Heb jij een operator C diploma en zoek je alleen operator C banen en geen B functies? Wil je met je operator C diploma jouw mogelijkheden weten bij diverse bedrijven? Voor een aantal bedrijven in de Botlek/Europoort zijn we (exclusief) concreet op zoek naar allround en junior operators met een operator C of AOT niveau 4 diploma.

Ben jij een operator die in het bezit is van een Operator A of B diploma en heb jij enkele jaren ervaring in de petrochemie? Beschik jij daarnaast over een heftruckcertificaat en ben jij VCA-gecertificeerd? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een bedrijf in de Botlek ga jij onder andere het proces controleren, bedienen en bijsturen en houd jij je bezig met rapportages. Lijkt dit jou interessant? Laat het ons weten door te solliciteren!