Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zie jij jezelf aan de slag gaan als operator, maar heb jij alleen nog geen diploma? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je krijgt de mogelijkheid om na een half jaar te hebben gewerkt, te starten met jouw operator B diploma. Voor deze functie zoeken wij gemotiveerde en enthousiaste kandidaten die niet bang zijn om een leertraject aan te gaan en weten wat het inhoudt om te werken. 

Ben jij op zoek naar een volgende stap in je carrière en zit je graag op de heftruck? Wil jij graag je operator A diploma behalen en werken in een dagdienst functie in regio Moerdijk? Lees dan snel verder wie weet ga jij aan de slag als operator!

Ben jij toe aan een nieuwe stap in je carrière en/of wil jij jezelf ontwikkelen als operator? Dan is dit je kans! Ben jij gedreven, wil jij werken in een 2-ploegendienst met de mogelijkheid tot het behalen van je Operator A diploma? Lees dan de gehele vacature en wie weet ben jij straks werkzaam als operator!

Wil je werken voor een bedrijf dat werkzaam is binnen de olie en gas industrie? Wil jij graag aan de slag met chemische installaties en pijpleidingen op offshore platformen en raffinaderijen? Lees dan snel verder en solliciteer!

Ben jij een operator die in het bezit is van een Operator A of B diploma en heb jij enkele jaren ervaring in de petrochemie? Beschik jij daarnaast over een heftruckcertificaat en ben jij VCA-gecertificeerd? Voor onze opdrachtgever welke gevestigd is in de Botlek zijn wij op zoek naar jou! Solliciteer direct.

Wil jij werken in een dagdienst functie? Ben jij in het bezit van een operator B diploma of gelijkwaardig? Voor onze opdrachtgever welke gevestigd is in Rotterdam-Botlek zijn wij op zoek naar een junior of medior operator welke zich wil gaan specialiseren in de katalysatoren. Wil je meer weten, bekijk dan snel de gehele vacature!

Wil jij werken in een uitdagende functie die veel variatie biedt? Voor onze opdrachtgever, welke gevestigd is in Zwijndrecht, zijn wij op zoek naar een Logistiek Operator die in het bezit is van zijn Operator A diploma of gelijkwaardig. Bekijk snel de gehele vacature en solliciteer direct.

Wij zijn op zoek naar een Operator bij wie de passie voor techniek voorop staat. Wil jij werken in een dagdienst functie en vind jij het daarnaast niet erg om verschoven diensten te lopen? Wil jij graag doorgroeien en je Operator B papieren gaan behalen? Solliciteer dan nu.

Wil jij werken in een dagdienst functie? Ben jij in het bezit van een Operator A diploma of gelijkwaardig en heb je ervaring in de voedingsmiddelen industrie? Voor onze opdrachtgever welke gevestigd is in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar jou! Bekijk snel de gehele vacature.