Voor een groeiend bedrijf in de Botlek zijn wij zoekende naar een Senior Terminal Operator met een Operator B of C diploma voor in een 5 ploegendienst. Heb je ervaring als op- en overslagoperator, allround steigeroperator of oil-movement operator en wil je paneloperator worden en in de nabije toekomst leiding gaan geven? Reageer dan snel!

Voor een bedrijf in regio Zwijndrecht zijn wij zoekende naar meerdere logistiek operators met een Operator A diploma of theorie certificaat. Ben jij een aanpakker en denk jij graag mee met de organisatie en wil jij werken in een 2 ploegendienst? Reageer dan snel!

Voor een bedrijf in regio Zwijndrecht zijn wij zoekende naar meerdere Operators met een Operator B diploma, ook een B of C theorie certificaat en de juiste ervaring sluit goed aan. Ben jij een aanpakker en denk jij graag mee met de organisatie en wil jij werken in een 3 ploegendienst? Reageer dan snel!

Voor een groeiend bedrijf in de regio Rotterdam zijn wij per direct op zoek naar een hoofdoperator met MBO+/HBO werk en denkniveau en een afgeronde Vapro B diploma is een pré. Heb jij een aantal jaar ervaring als (hoofd) operator en weet jij de ploeg aan te sturen bij afwezigheid van de de ploegleider ? Reageer dan snel!

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Procesoperator C. Je bent verantwoordelijk voor het bewaken van het productieproces vanuit de centrale controle kamer. Spreekt deze vacature jou aan en ben jij in het bezit van een afgeronde Operator C diploma? Reageer dan snel!

Voor een groeiend bedrijf in de regio Rotterdam zijn wij per direct op zoek naar een ploegleiders met HBO werk- en denkniveau. Heb jij een aantal jaar ervaring als leidinggevende en ben je een echte 'mensen' mens met ervaring in een productie omgeving? Reageer dan direct!

Voor een groeiend bedrijf in regio Maassluis zijn wij zoekende naar meerdere Operators met een afgeronde Operator B diploma. Ben jij nauwkeurig en denk jij graag mee met de organisatie en wil jij werken in een 5 ploegendienst? Reageer dan snel!

Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Roosendaal zijn wij op zoek naar een ervaren Operator C voor in een 5 ploegendienst. Je bewaakt het productieproces en ondersteunt de wachtchef bij de uitvoering van alle voorkomende werkzaamheden binnen de ploeg. Heb jij een afgeronde Operator C diploma en spreekt deze vacature jouw aan? Reageer dan snel!

Voor een gerenommeerd bedrijf in Noord-Brabant zijn we op zoek naar een (aankomend) Operator voor een 3 ploegendienst. Heb jij ervaring/affiniteit met techniek en productie ervaring? Ben je gedreven om naast je werk een opleiding voor Operator A of B te volgen? Of heb je deze al? Dan zoeken wij jou!