Ben jij een verladingsoperator en heb jij de ambitie om door te groeien naar de functie van procesoperator? Heb je Operator B diploma of een B theorie certificaat en wil jij graag verder leren? Reageer dan direct op deze kans!

Wil jij een vaste aanstelling bij een gerenommeerd bedrijf in Delft en ga jij graag aan de slag in een 5-ploegendienst rooster (2-2-2)? Wij zijn op zoek naar een operator met Operator C of AOT diploma die minimaal 2 jaar relevante werkervaring heeft binnen de industrie. Ben jij besluitvaardig, werk je gedisciplineerd en beschik jij over probleemoplossend vermogen? Dan zoeken wij jou! Ben jij geïnteresseerd? Reageer dan snel!

Voor een groeiend bedrijf in de Botlek zijn wij zoekende naar een Verladingsoperator met een Operator B diploma. Heb je ervaring als verladingsoperator, steigeroperator of oil-movement operator en affiniteit met de petro-chemische sector? Reageer dan snel!

Voor een groeiend bedrijf in regio Maassluis zijn wij op zoek naar meerdere Operators met een afgeronde Operator B diploma. Ben jij nauwkeurig en denk jij graag mee met de organisatie en wil jij werken in een 5-ploegendienst? Reageer dan snel!

Voor een gerenommeerd bedrijf in regio Maassluis zijn wij op zoek naar een Teamleider van het productieproces (beton/cement industrie) voor in de dagdienst die ambities heeft om door te groeien. Heb jij HBO werk- en denkniveau (diploma is een pré) en een aantal jaar ervaring met leidinggeven? Reageer dan snel! 

Ben jij een operator die in het bezit is van een Operator A of B diploma en heb jij enkele jaren ervaring in de petrochemie? Beschik jij daarnaast over een heftruckcertificaat en ben jij VCA-gecertificeerd? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een bedrijf in de Botlek ga jij onder andere het proces controleren, bedienen en bijsturen en houd jij je bezig met rapportages. Lijkt dit jou interessant? Laat het ons weten door te solliciteren!

Voor een bedrijf in de Botlek zijn wij zoekende naar een verladingsoperator welke werkzaam is in een fabriek. Ben jij in bezit van een Operator A diploma en/of B theorie en zoek je een vaste baan als tap- of verladingsoperator? Reageer dan snel! 

Wil jij een vaste baan als verladingsoperator bij een tank op- en overslag bedrijf en wil jij werken binnen een dynamische werkomgeving? Heb je ervaring als op- en overslagoperator, allround steigeroperator of oil-movement operator? Woon jij daarnaast op maximaal 30 minuten afstand van Moerdijk én beschik je over eigen vervoer? Solliciteer dan snel!

In regio Zwijndrecht zijn wij op zoek naar een Procesoperators B of C in de Raffinaderij. Kan jij zelfstandig analyseren, bewaken, besturen en bijsturen van diverse processen m.b.t. het verwerken van grondstoffen tot halffabrikaten en/of eindproducten? Reageer dan snel!

Voor een gerenommeerd bedrijf in Delft zijn wij op zoek naar een enthousiaste Allround Logistiek Operator voor in een 2-ploegendienst. De inwerkperiode zal in de dagdienst plaatsvinden en duurt circa 6 maanden. Heb jij een afgeronde Operator A diploma, een VCA en een heftruckcertificaat en heb jij daarnaast over kennis van SAP? Reageer dan snel!