Voor een complexe, deels nieuwbouw, productieomgeving in Delft op 20 minuten rijden ten noorden van Rotterdam zoeken wij operators met minimaal een operator B diploma die bij voorkeur een Havo/HBO achtergrond en minimaal 3 jaar relevante werkervaring als operator hebben. Belangrijk: je gaat direct aan de slag bij het bedrijf, dus niet als uitzendkracht!

In regio Zwijndrecht zijn wij op zoek naar een Procesoperators B of C in de Raffinaderij. Kan jij zelfstandig analyseren, bewaken, besturen en bijsturen van diverse processen m.b.t. het verwerken van grondstoffen tot halffabrikaten en/of eindproducten? Reageer dan snel!

Ben jij een operator die houd van een uitdaging? Voor een familiebedrijf in de omgeving Rotterdam zijn wij opzoek naar een operator. Heb jij een afgeronde operator A diploma of een MBO diploma richting de productie of logistiek en heb jij minimaal 1 jaar ervaring in een gelijksoortige functie? Bekijk dan snel de hele vacature en wie weet start jij binnenkort aan een nieuwe uitdaging.

 

Voor een gerenommeerd bedrijf in Noord-Brabant zijn we op zoek naar een (aankomend) operator voor een 3-ploegendienst. Heb jij affiniteit met techniek en ervaring in de productie? Ben je gedreven om naast je werk een opleiding voor Operator A of B te volgen of heb je deze al? Dan zoeken wij jou!

Wil jij verantwoordelijk worden voor een uitdagend proces in een (nieuwe) fabriek en wil jij een functie waarin jij kunt doorgroeien? Voor een bedrijf in de Botlek zijn wij op zoek naar operators met een Operator B of C diploma en enkele jaren relevante werkervaring. Wil jij zekerheid met een vaste aanstelling bij de werkgever? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wil jij in een enthousiast team werken, jezelf blijven ontwikkelen en verder doorgroeien? Voor een gerenommeerd bedrijf in de regio Kaatsheuvel zijn wij op zoek naar een Operator B voor in een 5-ploegendienst. Weet jij een proces draaiende te houden, heb jij je Operator B afgerond en wil jij graag een nieuwe uitdaging aangaan? Reageer dan snel!

Voor een groeiend bedrijf regio Europoort zijn wij opzoek naar zowel junior als ervaren operators. Als tweede operator houd jij je bezig met het controleren en bijsturen van het proces. Klinkt dit bij jou bekend in de oren en ben jij in het bezit van een afgeronde operator C diploma? Solliciteer dan direct en wellicht bemachtig jij binnenkort deze functie!

Ben jij technisch ingesteld en wil jij graag jouw talenten verder ontwikkelen? Als productie operator ga jij werken bij een internationale leverancier van kunststof materialen die een breed scala aan markten bedient. Wil jij aan de slag gaan bij een toonaangevend bedrijf? Solliciteer dan nu!

Voor een gerenommeerd bedrijf, die actief is in de voedingsmiddelen, zijn wij op zoek naar een operator. Heb jij reeds werkervaring opgedaan binnen een productieomgeving en heb jij een afgeronde MBO niveau 2 diploma? Lijkt het jou daarnaast leuk om het proces in de gaten te houden? Reageer dan snel!

Voor een groeiend bedrijf in de Botlek-Europoort zijn wij zoekende naar een Allround Verladingsoperator met een Operator B diploma voor in een 5 ploegendienst. Heb je ervaring als verladingsoperator, steigeroperator of oil-movement operator en wil je paneloperator worden in de toekomst? Reageer dan snel!