Ben jij in het bezit van je MLO diploma of richting chemische technologie en heb jij ervaring met fysische en chemische producteigenschappen? Voor een bedrijf in de Moerdijk zijn wij op zoek naar een product specialist voor een periode van ongeveer 3 maanden voor 20 uur per week. Spreekt deze vacature jou aan? Lees dan snel verder!

Heb jij ervaring met het werken met biobrandstoffen? Ben je bekend met de handel in grondstoffen? Beschik je daarnaast over sterke analytische vaardigheden en ben je gericht op detail? Voor een handelsbedrijf welke zich specialiseert in grondstoffen zijn wij op zoek naar een ervaren Sustainability Operator. Spreekt dit jou aan? Reageer dan direct,

Voor een groot bedrijf binnen de energiesector in de regio Rotterdam zijn wij op zoek naar een ervaren turbine/compressor technician die onder andere bekend is met onderhoud aan turbines en compressoren. Daarnaast is ervaring binnen een energiecentrale een vereiste. Ben jij enthousiast, flexibel en per direct beschikbaar? Solliciteer dan direct.

Voor een groeiend bedrijf welke actief is in het spoor zijn wij zoekende naar een enthousiaste medewerker voor de planning. Je bent verantwoordelijk voor een efficiënte planning voor alle aangeboden operationele diensten. Heb jij HBO werk en denkniveau en ben jij communicatief goed onderlegd? Reageer dan snel!

Wil jij een vaste baan als verladingsoperator bij een tank op- en overslag bedrijf en wil jij werken binnen een dynamische werkomgeving? Heb je ervaring als op- en overslagoperator, allround steigeroperator of oil-movement operator? Woon jij daarnaast op maximaal 30 minuten afstand van Moerdijk én beschik je over eigen vervoer? Solliciteer dan snel!

Voor een groot bedrijf binnen de energiesector in de regio Rotterdam zijn wij op zoek naar een ervaren maintenance technician welke onder andere bekend is met rotating equipment en het lezen van technische tekeningen. Daarnaast is ervaring binnen een energiecentrale een pré. Ben jij enthousiast, flexibel en per direct beschikbaar? Solliciteer dan direct. 

Het controleren en analyseren van onder andere viscose, zoutgehalte, Aw-waarde en pH, zijn dit thermen waar jij je thuis bij voelt?
Voor een Laboratorium in Rotterdam zijn wij opzoek naar een allround laborant met minimaal 2 jaar ervaring. Heb jij een probleemoplossend vermogen en minimaal een mbo diploma richting laborant of gelijkwaardig? Solliciteer dan direct en wie weet begin jij binnenkort aan een nieuwe uitdaging!

Heb jij ervaring met bedrijfsadministratie en heb je kennis van bedrijfsvoering? Ben jij klantgericht, accuraat en toon jij initiatief? Voor een bedrijf in de Botlek welke zich specialiseert in industriële reinigingstechnieken zijn wij op zoek naar ervaren administratieve krachten. Spreekt dit jou aan? Solliciteer dan snel.

Voor een dynamisch bedrijf in de Europoort zijn wij op zoek naar een productieplanner, die zowel zelfstandig als in een team uitstekend te werk kan gaan. Heb jij alle kennis omtrent het inkopen, beheren en controleren van alle voorraden? Heb jij minimaal een afgeronde mbo-opleiding en 5 jaar relevante werkervaring binnen logistiek? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Heb jij minimaal 4 jaar ervaring als HR professional in een operationele omgeving? Ben jij onafhankelijk, communicatief sterk en heb je een pro-actieve houding? Wil jij graag aan de slag in een leidinggevende rol? Voor een gerenommeerd bedrijf in de Botlek zijn we op zoek naar een ervaren HR Manager. Spreekt dit jou aan? Reageer dan snel.