Ben jij als WTB monteur toe aan een nieuwe uitdaging en zie jij jezelf al werken in de rol als Maintenance Planner? Door jou kennis en ervaring is het bedrijf ervan overtuigd dat jij deze uitdaging snel eigen weet te maken. Ben jij geen monteur maar heb jij wel een technisch afgeronde opleiding op MBO 4 niveau? Lees dan snel verder om te weten wat jou werkzaamheden zullen worden. 

Ben jij flexibel inzetbaar en ben jij in bezit van eigen vervoer? Als schoonmaakster ben jij verantwoordelijk voor het schoonmaken van o.a. kantoorruimtes en bedrijfsruimtes. Je hebt 1 vaste plek en deze is op de Europoort bij een familiair bedrijf in de logistieke sector. Daarnaast ben jij representatief en heb jij ervaring in de horeca. Bekijk snel de gehele vacature en solliciteer!

Ben jij een productieplanner welke in het bezit is van een hbo-diploma? Wil jij werken binnen een klein team, waarin jij de werkzaamheden eigen mag maken? Bekijk dan snel de gehele vacature en solliciteer!

Voor een logistieke dienstverlener zijn wij op zoek naar een Administrateur welke het financiële team kan komen versterken. Ben jij bekend met de genoemde werkzaamheden, heb jij HBO werk en denkniveau en heb jij een hands-on mentaliteit. Solliciteer dan nu.

Ben jij een topper met een MTS niveau 3 of 4 diploma bijvoorbeeld in de installatietechniek, mechatronica, elektro, infra, AOT, motorvoertuigen of in een andere technische richting? En wil jij een baan als Elektro en Instrumentatie technician (E&I’er) met een opleidingstraject, een baangarantie en veel toekomstmogelijkheden in de industrie? Reageer dan direct!

Ben jij net klaar met een technische hbo/hts studie en zoek jij een eerste uitdaging, lees dan snel verder! Voor een uitdagende fabriek zoeken wij 2 Jr. Engineers welke verantwoordelijk zullen zijn voor kleine verbeteringsprojecten. Je leert de knepen van het vak van een zeer ervaren engineer welke jou op weg zal helpen. 

Wil jij een afwisselende functie waarin veel doorgroeimogelijkheden zijn? Als Verladingsinspecteur ben je onder andere verantwoordelijk voor het nemen van monsters op onder andere zeeschepen en tanklichters. Je werkt in een 5-ploegensysteem en ontvangt ploegentoeslag van 32%. Ben jij in het bezit van een mbo-diploma, woon jij in Zeeland en spreekt deze vacature jou aan? Reageer dan snel!

Wil jij een afwisselende functie waarin veel doorgroeimogelijkheden zijn? Als Verladingsinspecteur ben je onder andere verantwoordelijk voor het nemen van monsters op onder andere zeeschepen en tanklichters. Je werkt in een 5-ploegensysteem en ontvangt ploegentoeslag van 32%. Ben jij in het bezit van een mbo-diploma en spreekt deze vacature jou aan? Reageer dan snel!