Ben jij een chauffeur met groot rijbewijs en ben jij op zoek naar een vaste baan binnen de bouwindustrie? Ben jij in het bezit van een geldig C en/of CE rijbewijs en houd jij van aanpakken? Dan ben jij degene naar wie dit bedrijf in de omgeving van Rotterdam op zoek is! Tijdens de dagdiensten houd jij je hoofdzakelijk bezig met het vervoeren van beton en cement. Spreekt geen lange wachttijden meer in de haven maar snel geholpen worden bij aankomst jou aan? Solliciteer dan direct! 

Voor een groeiend bedrijf zijn wij ter uitbreiding zoekende naar een Commercieel Projectleider welke verantwoordelijk is voor projecten in de Bulk Handling en Recycling industrie. Het is aan jou om projecten binnen te halen (dit wordt ook reeds gedaan), uit te breiden en zorg te dragen dat dit project op rolletjes verloopt. Tevens zal jij verantwoordelijk zijn voor het opbouwen van je eigen team. Hierbij horen ook het maken van calculaties het maken van constructieberekeningen is een pré. Past dit bij jou? Reageer dan snel!

Wil jij een functie waarbij jouw ideeën en initiatieven een belangrijke rol spelen? Ben jij iemand die zelfstandig en in teamverband werken en wil jij jezelf verder ontwikkelen als chemisch analist? Dan ben jij degene die wij zoeken! Spreekt deze functie jou aan? Reageer dan snel.

Voor een gerenommeerd bedrijf in de Botlek zijn wij zoekende naar laborant welke verantwoordelijk is voor laboratoriumonderzoeken van beton. Heb jij een afgeronde MLO opleiding en ervaring of kennis van beton (BBT)? Reageer dan snel!

Momenteel zijn wij op zoek naar een enthousiaste, zeer gemotiveerde Technisch Operator die niet bang is om zijn handen uit de mouwen te steken. Wil jij graag een uitdaging aangaan in het buitenland, ben jij in staat verantwoordelijkheid te nemen en kan jij oplossingen voor problemen bedenken? Dan zoeken wij jou! Ben jij in het bezit van een afgeronde technische mbo-opleiding en heb jij ervaring met flensen? Reageer dan snel!

Wel eens aan lesgeven gedacht? Voor een scholengemeenschap in groot Rotterdam zijn we op korte termijn op zoek naar technische docenten voor diverse vakgebieden. Ervaring als trainer of docent is een pré geen vereiste. Het verzorgen van praktijk- en theorielessen in dit vakgebied lijkt je een uitdaging. Je gaat direct aan de slag bij de scholengemeenschap, dus niet als detacheerkracht!

Wil jij de volgende stap in je carrière zetten met functie in de Europoort? Ben je graag zelfstandig bezig met het verzamelen van informatie, het selecteren van benodigde componenten, het bepalen van de juiste maatvoering (ook extern) en het werken met het CAD-systeem? Als Technisch Constructeur/Tekenaar ben je verantwoordelijk voor het proces vanaf de schets tot en met de detailtekeningen van machinedelen en voor diverse assets op het gebied van werktuigbouwkunde, civiele en bouwkundig gebied. Ben jij per direct beschikbaar? Lees dan snel verder!

Wil jij de verantwoordelijkheid nemen over turbines en roterend materieel, bedrijfsvoering en onderhoud? Wil jij zekerheid met een vaste aanstelling bij de werkgever, wil jij jezelf verder ontwikkelen en ben jij in het bezit van een hbo of wo diploma richting Mechanical Engineering of soortgelijk? Dan ben jij de Quality Assurance & Control Engineer die wij zoeken!

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging, kan jij inhoudelijke technische vragen van klanten beantwoorden en wil jij bij een groeiend bedrijf aan de slag gaan? Als Technisch Commercieel Medewerker Binnendienst ben jij verantwoordelijk voor het orderproces vanaf de offerteaanvraag tot aan de levering. Heb jij een afgeronde technische mbo-opleiding, enkele jaren relevante werkervaring en werk jij graag binnen een enthousiast team? Reageer dan snel!