Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Verladingsinspecteur in een 5-ploegensysteem. Ben jij in het bezit van een MBO diploma richting de techniek en spreekt deze vacature jou aan? Reageer dan snel!

Voor een groeiend bedrijf welke actief is in het spoor zijn wij zoekende naar een enthousiaste medewerker voor de planning. Je bent verantwoordelijk voor een efficiënte planning voor alle aangeboden operationele diensten. Heb jij HBO werk en denkniveau en ben jij communicatief goed onderlegd? Reageer dan snel!

Voor een op- en overslag bedrijf in de Botlek zijn wij zoekende naar een Junior SHEQ Engineer met een afgeronde HBO opleiding richting chemische technologie of WTB. Beheers jij Engels vloeiend in woord en geschrift en heb jij kennis van ISO 9000/14001/OSHAS 18001, reageer dan snel!

Voor een groeiend bedrijf zijn wij ter uitbreiding zoekende naar een Commercieel Projectleider welke verantwoordelijk is voor projecten in de Bulk Handling en Recycling industrie. Het is aan jou om projecten binnen te halen (dit wordt ook reeds gedaan), uit te breiden en zorg te dragen dat dit project op rolletjes verloopt. Tevens zal jij verantwoordelijk zijn voor het opbouwen van je eigen team. Hierbij horen ook het maken van calculaties het maken van constructieberekeningen is een pré. Past dit bij jou? Reageer dan snel!

Voor een gerenommeerd bedrijf in Rotterdam-Botlek zijn wij op zoek naar een Transportplanner, wie dynamisch en stressbestendig is. Je bent o.a. verantwoordelijk voor de dagelijkse rittenplanning en/of de bulktransport. Heb jij hier ervaring in en minimaal een afgeronde MBO opleiding richting de logistiek? Reageer dan snel!

Voor onze opdrachtgever in Rotterdam zijn wij op zoek naar een Productie- en planningsassistent. Je bent verantwoordelijk voor de verwerking en het aanleveren van werkorders. Daarnaast voel jij je achter een bureau en op de werkplaats thuis. Spreekt deze vacature jou aan? Reageer dan snel!

Voor een groeiend bedrijf in de Drechtsteden zijn wij zoekende naar een technisch tekenaar. Belangrijk is dat de kandidaat ervaring en kennis heeft van de techniek, voorkeur gaat uit naar iemand met ervaring heeft in de staalbouw met o.a. tekenen van hallen, bordessen en staalconstructies. Verder zal er veel gewerkt worden met Inventor en is ervaring hebben met 3D scanning een pré. Beschik jij over deze kennis? Reageer dan snel!

Ben jij startende of junior op de arbeidsmarkt en zoek je per direct een baan in de haven als oproepkracht of wil jij naast je huidige baan nog meer uren maken? Wij zoeken aanpakkers voor de functie van pennensteller met een uitstekende motivatie!

Voor onze opdrachtgever gevestigd in Rozenburg zijn wij op zoek naar een enthousiaste E&I Technicus. Je gaat dagelijks het preventief en correctief onderhoud uitvoeren aan de elektrische installatie en instrumentatiesystemen van de Water Treatment (WT) en de Bio Energie Centrale (BEC).