Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Werkvoorbereider Bouwuitrusting. Je bent verantwoordelijk voor het begeleiden van het hele traject van begin tot eind. Ben jij in het bezit van een afgeronde MBO opleiding richting de elektrotechniek en spreekt deze vacature jou aan? Reageer dan snel!

Voor een groeiend bedrijf met een nieuwe vestiging in Nederland welke zich richt op het onderhouden van bedrijfsinstallaties (mechanisch) zijn we op zoek naar een service maintenance manager. Wil jij bij een echte kwaliteitsspeler aan de slag om je eigen afdeling te gaan bouwen? Reageer dan direct.  

Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Rotterdam-Europoort zijn wij op zoek naar een Technisch Werkvoorbereider. Je bent verantwoordelijk voor o.a. alle reparatie, onderhoud en nieuwbouwwerkzaamheden. Heb jij minimaal een HBO werk- en denkniveau richting de werktuigbouwkunde en heb jij ervaring met SAP en AUTOCAD? Reageer dan snel!

Voor een opdrachtgever in Zwijndrecht zijn wij op zoek naar een Maintenance Coördinator. Heb jij de HBO opleiding Mechanical Engineering behaald? Of heb je minstens 4 jaar werkervaring in dit vakgebied? En kan jij complexe problemen en verbeteringen analyseren en structureren? Reageer dan snel!

Voor een gerenommeerd bedrijf in de Botlek welke actief is in de petrochemie zijn wij zoekende naar een Werkvoorbereider welke niet bang is om leiding te geven. Heb jij een afgeronde MTS opleiding en ervaring met SAP, onderhoudsstops en shutdown´s? Reageer dan snel!

Voor een gerenommeerd bedrijf in de Botlek die aan het uitbreiden is, zijn wij opzoek naar een ervaren Meewerkend Voorman Werktuigbouw met een afgeronde MTS 4+ opleiding richting WTB. Je bent verantwoordelijk voor het op een zo veilige, effectieve en efficiënte wijze uitvoeren van geplande en ongeplande onderhoudsactiviteiten voor werktuigbouw. Je zult functioneel sturing geven aan de technici en de medewerkers ondersteunen en bijsturen. Staat bij jou veiligheid in hoog vaandel en heb jij een aantal jaar ervaring in soortgelijke functie? Reageer dan direct!

Voor een gerenommeerd bedrijf in de Botlek die aan het uitbreiden is, zijn wij opzoek naar een ervaren Werkvoorbereider E&I met een afgeronde MBO opleiding richting elektrotechniek. Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van de opgestelde werkopdrachten, de vergunningen en taak-risico analyses. Staat bij jou veiligheid in hoog vaandel en heb jij een aantal jaar ervaring in soortgelijke functie? Reageer dan direct!

Voor een gerenommeerd bedrijf in de Botlek die aan het uitbreiden is, zijn wij opzoek naar een ervaren Technician Werktuigbouw met een afgeronde MBO/MTS 4 opleiding. Je bent verantwoordelijk voor het verrichten van preventief en correctief onderhoud en voor de kleine modificaties in de fabriek. Staat bij jou veiligheid in hoog vaandel en heb jij een aantal jaar ervaring in soortgelijke functie? Reageer dan direct!

Voor diverse gerenommeerde bedrijven in de Botlek/Europoort zijn wij op zoek naar een werkvoorbereiders met een afgeronde MTS niveau 4 opleiding. Je bent verantwoordelijk voor het voorbereiden en plannen van correctieve en preventieve onderhoudswerkzaamheden, revisies en stops. Spreek dit jou aan? Reageer dan snel!