Het werk van een werkvoorbereider houdt nooit op. Je gaat planmatig te werk, stuurt medewerkers aan en gaat geen storing uit de weg. Samen met het team ben jij verantwoordelijk voor de gehele plant. Heb jij een afgeronde technische mbo 4 opleiding en aantoonbare werkervaring binnen een productieorganisatie? Heb jij de kwaliteiten om de rechterhand te zijn van de Manager Technische Dienst? Solliciteer dan direct.

Kan jij omschreven worden als een zelfstandig en enthousiast persoon welke verantwoordelijkheid durft te dragen en beslissingen durft te nemen? Als Gatekeeper draag je zorg voor een ongestoorde voortgang van productie en onderhoudswerkzaamheden. Kan jij je vinden in deze beschrijving, solliciteer dan direct.

Ben jij in het bezit van een afgeronde MTS of HTS diploma en heb jij ervaring met rotating werkzaamheden? Ben jij een echte people manager en weet jij als geen ander een efficiente  werkverdeling te maken en voorkomende problemen/obstakels op te lossen. Solliciteer dan direct. 

Ben jij in het bezit van een HBO diploma richting de WTB of Energie Techniek? Als Mechanical Engineer ondersteun je de Maintenance & Engineering Manager en ben je verantwoordelijk voor o.a. onderhoudsplannen en de uitvoering hiervan. Ben jij een Mechanical Engineer met minimaal 5 jaar ervaring? Bekijk dan direct de hele vacature.