Ben jij in het bezit van een afgeronde MTS of HTS diploma en heb jij ervaring met rotating werkzaamheden? Ben jij een echte people manager en weet jij als geen ander een efficiente  werkverdeling te maken en voorkomende problemen/obstakels op te lossen. Solliciteer dan direct. 

Wil jij met jouw operator B diploma aan de slag gaan binnen een gecompliceerde fabriek met verschillende eenheidsbewerkingen als procesoperator binnen de chemische industrie? Wij zoeken meerdere operators voor deze uitdagende fabriek in de Europoort. Heeft dit jouw interesse gewekt? Lees dan snel verder en reageer direct! 

Heb jij een operator C diploma en wil jij graag werkzaam zijn binnen een bedrijf waar jijzelf de verantwoordelijkheid krijgt met betrekking tot het proces? Dan is dit een passende uitdaging waarbij jij in 2 jaar tot allround operator wordt opgeleid!

Sta jij aan het begin van je carrière en wil jij een baan met uitzicht op een vast dienstverband? Heb jij een afgeronde Basisoperator of Operator A opleiding, wil jij een functie met veel uitdaging en heb jij daarnaast ervaring met het controleren en bijsturen van processen? Dan ben jij de operator die wij zoeken! Ben jij geïnteresseerd? Solliciteer dan direct!

Direct in dienst bij de opdrachtgever, dus niet op uitzendbasis? Voor onze opdrachtgever welke zich bevindt in Europoort Rotterdam zijn wij op zoek naar een Operator A. Ben jij in het bezit van een Operator A diploma en wil jij graag werken in een 2-ploegendienst? Bekijk dan snel de gehele vacature en solliciteer direct!

Heb jij ervaring in de voedingsmiddelen en zoek jij een nieuwe uitdaging met zekerheid en verantwoordelijkheid? Wil jij daarnaast graag processen verbeteren? Wij zijn op zoek naar een teamleider voor in een 2  ploegendienst die sterk is in plannen en organiseren. Je zorgt ervoor dat de productie op tijd wordt gerealiseerd en je bent verantwoordelijk voor het aansturen van je team en voor diverse andere taken. Ben je geïnteresseerd? Reageer dan snel!

Ben jij een echte pietje precies? En beschik je over een technische achtergrond? Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen een internationaal georiënteerd en snel groeiende organisatie, waarbij je kom te werken als kwaliteitsinspecteur? Reageer dan direct! 

Onze klant koppelt technische know how en ervaring aan de verhuur en verkoop van equipment en gereedschappen. Lijkt het jou een uitdaging om ervoor te zorgen dat onze opdrachtgever goed is vertegenwoordigd bij haar klanten? Ben jij die kwaliteit- en klantgerichte Dieselmonteur? Wil jij verder opgeleid worden tot echte specialist en doorgroeien binnen de organisatie? Lees dan direct verder.