Operatorrecruiters is onderdeel van Industrierecruiters het werving- en selectiebureau dat zich gespecialiseerd heeft in het werven, selecteren en plaatsen van o.a. operators. Waarom wij precies weten wie de juiste operator is voor de juiste vacature? Operatorrecruiters is opgezet door (oud)operators. Dat brengt een flinke dosis inhoudelijke kennis en een enorm netwerk van bedrijven en gekwalificeerde operators met zich mee. Optimale factoren voor een ideale match!

Operatorrecruiters is er om gekwalificeerde senior-, machine- verlading- en allround operators, die een nieuwe uitdaging zoeken, aan een nieuwe baan te helpen. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als operator? Wil je ervaring opdoen in een andere fabriek met nieuwe processen? Of wil je doorgroeien naar een leidinggevende functie als teamleider of (vervangend) wachtchef bij een ander bedrijf? Dan zit je bij ons goed!

 

Je hebt weinig tijd om zelf op zoek te gaan naar een passend bedrijf. Bovendien zijn veel bedrijven wel geïnteresseerd in gekwalificeerde operators maar tonen ze geen vacatures op hun website. Wij zorgen dat je aan tafel komt bij de juiste bedrijven. En we willen je direct aan de slag laten gaan, dus geen detacheer- of uitzendconstructie.

Operatorrecruiters kent vrijwel alle industriële bedrijven. Operatorrecruiters is opgezet door (oud) operators. Je hebt dus geen contact met een intercedent of consultant maar met een vakgenoot die weet wat het beroep operator inhoudt en echt begrijpt wat je zoekt.

Interesse?

Heb je vragen of opmerkingen? Wil je samen je CV doorlopen om jouw mogelijkheden te bekijken? Twijfel niet en neem contact met ons op, stuur direct je CV naar ons toe of reageer op onze vacatures.