Industrie Recruiters richt zich op de werving en selectie van technici in de industrie zoals Operators, Engineers, Maintenance Technicians en Veiligheidskundigen. Die wereld kennen wij als geen ander.

Industrie Recruiters heeft namelijk inhoudelijke expertise over al deze werkgebieden. Dat geeft ons een voorsprong op andere werving- en selectiebureaus.

Onze medewerkers helpen u graag.

Ramon de Vos

Mijn verhaal

Mijn naam is Ramon de Vos, manager van Industrie Recruiters. Ik ben al meer dan 25 jaar werkzaam in de arbeidsbemiddeling. Ik heb gewerkt als recruiter, manager en ondernemer binnen de industrie, techniek en logistiek in de regio Rijnmond en Brabant. Hierdoor heb ik veel kennis van de markt op kunnen doen. Mensen omschrijven mij als eerlijk, open, inlevend en daarnaast denk ik altijd in oplossingen. In mijn functie kijk ik niet alleen naar het cv, maar vooral naar de persoon achter het cv om zo tot de juiste match te kunnen komen.

Ellis Cromzigt

Mijn verhaal

Sinds januari 2016 ben ik werkzaam bij Industrie Recruiters als intercedente. Voorheen heb ik gewerkt als vertegenwoordigster, mijn klanten varieerden van scheepswerven, machinefabrieken en scholen. Hierdoor heb ik veel gezien en kreeg ik veel affiniteit met de techniek. Hierna heb ik gewerkt voor een technisch uitzendbureau waar wij zorgden voor de match tussen klant en kandidaat. Door mijn oprechte interesse en ervaring binnen de techniek zorg ik graag voor de perfecte match tussen de klant en kandidaat.

Daisy Krukkert

Mijn verhaal

Mijn naam is Daisy Krukkert en ik ben sinds januari 2018 een nieuwe uitdaging aangegaan bij Industrie Recruiters.
In het verleden heb ik mijn diploma HTRO bachelor behaald. Hierna ben ik werkzaam geweest op de inside sales afdeling bij een grote marktspeler in de Rotterdamse Haven, waar het onderhouden van (internationale) klantrelaties centraal stond. Hierdoor heb ik mijn kennis en ervaring op het gebied van de haven en logistiek kunnen uitbreiden. Als recruiter kan ik mijn kennis toepassen om kandidaten in hun carrière te begeleiden en zo de juiste match tussen bedrijf en kandidaat te kunnen maken.

Chayenne Snoeij

Mijn verhaal

Mijn naam is Chayenne Snoeij en ik ben planner bij Industrie Recruiters. In februari 2018 ben ik bij dit bedrijf begonnen als stagiaire, waar ik een ondersteunde rol vervulde ten opzichte van de recruiters. In mei 2018 ben ik aangenomen in de functie van planner. Voor deze periode ben ik acht jaar lang werkzaam geweest in de horeca, waar ik snel heb leren schakelen en oplossingsgericht heb leren denken.

Monique Heijtel

Mijn verhaal

Ik ben Monique Heijtel, HR manager bij IndustrieRecruiters. Ik heb fiscaal en arbeidsrecht gestudeerd. Dit geeft mij op het gebied van HR een zeer brede basis en kennis. Ik help graag ondernemers als HR sparringpartner, met hun personele en administratieve personeelszaken en doe dat vooral op een laagdrempelige manier. Ik ben praktisch ingesteld en probeer altijd het beste uit mensen te halen. Dit komt ten goede aan zowel de ontwikkelingvan de medewerker persoonlijk als voor de ondernemer in zijn succesvolle onderneming.

Mijn instelling: Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd!

Neem direct contact op