Industrie Recruiters richt zich op de werving en selectie van technici in de industrie zoals Operators, Engineers, Maintenance Technicians en Veiligheidskundigen. Die wereld kennen wij als geen ander.

Industrie Recruiters heeft namelijk inhoudelijke expertise over al deze werkgebieden. Dat geeft ons een voorsprong op andere werving- en selectiebureaus.

Onze medewerkers helpen u graag.

Roy Verduyn

Mijn verhaal

Ik ben Roy Verduyn, directeur van Industrie Recruiters. Ik ben mijn loopbaan begonnen als operator na op de Shell bedrijfsschool mijn Vapro-B diploma te hebben behaald.Hierna heb ik enkele jaren als operator in de Botlek gewerkt en in deeltijd mijn Operator C, HTS propedeuse en Technische Bedrijfskunde studies afgerond. Het leren vond ik leuk, mede hierom heb ik hierna nog 2 korte Master studies gevolgd. Van Operator ben ik doorgegroeid naar Hoofd planning, engineer en later als consultant in het onderwijs aan de slag gegaan. Met mijn ervaring en netwerk in de industrie en achtergrond in het technische onderwijs kan ik kandidaten en bedrijven goed bij elkaar brengen.

Ellis Cromzigt

Mijn verhaal

Sinds januari 2016 ben ik werkzaam bij Industrie Recruiters als intercedente. Voorheen heb ik gewerkt als vertegenwoordigster, mijn klanten varieerden van scheepswerven, machinefabrieken en scholen. Hierdoor heb ik veel gezien en kreeg ik veel affiniteit met de techniek. Hierna heb ik gewerkt voor een technisch uitzendbureau waar wij zorgden voor de match tussen klant en kandidaat. Door mijn oprechte interesse en ervaring binnen de techniek zorg ik graag voor de perfecte match tussen de klant en kandidaat.

Daisy Krukkert

Mijn verhaal

Mijn naam is Daisy Krukkert en ik ben sinds januari 2018 een nieuwe uitdaging aangegaan bij Industrie Recruiters.
In het verleden heb ik mijn diploma HTRO bachelor behaald. Hierna ben ik werkzaam geweest op de inside sales afdeling bij een grote marktspeler in de Rotterdamse Haven, waar het onderhouden van (internationale) klantrelaties centraal stond. Hierdoor heb ik mijn kennis en ervaring op het gebied van de haven en logistiek kunnen uitbreiden. Als recruiter kan ik mijn kennis toepassen om kandidaten in hun carrière te begeleiden en zo de juiste match tussen bedrijf en kandidaat te kunnen maken.

Kim Kleinjan

Mijn verhaal

Mijn naam is Kim Kleinjan en ik ben sinds maart 2018 werkzaam bij Industrie Recruiters. Na het afronden van mijn hbo-opleiding ben ik aan de slag gegaan als expediteur bij een groot logistiek bedrijf in Rotterdam. Binnen deze functie heb ik onder andere contact onderhouden met diverse partijen in de Rotterdamse Haven. Met deze ervaring kan ik ervoor zorgen dat de klant en de kandidaat goed bij elkaar passen.

Nikki Koolman

Mijn verhaal

Ik ben Nikki Koolman en ik ben marketeer bij Industrie Recruiters. In juli 2017 ben ik afgestudeerd aan Hogeschool Inholland, waar ik mijn bachelor Communicatie heb behaald. Ik beschik over een gevoel voor taal en ben in staat boodschappen te creëren die inspelen op de doelgroep en aansluiten bij de identiteit van het bedrijf. Bij Industrie Recruiters houd ik me onder andere bezig met het bedenken van content, het schrijven van teksten en het plaatsen van berichten op sociale media.

Wendy Beckers

Mijn verhaal

Ik ben Wendy Beckers, office manager bij Industrierecruiters. Ik ben mijn loopbaan begonnen als secretaresse in de haven en logistiek. Door mijn ervaring in de haven, logistiek en spoor, kan ik kandidaten en klanten goed aan elkaar koppelen en hun daarin adviseren. Ik zorg voor ondersteuning van het team op kantoor en ik adviseer nieuwe bedrijven over onze diensten waaronder sociale media. Doordat ik bij verschillende bedrijven heb gewerkt heb ik en groot netwerk opgebouwd en kunnen wij snel schakelen.

Monique Heijtel

Mijn verhaal

Ik ben Monique Heijtel, HR manager bij IndustrieRecruiters. Ik heb fiscaal en arbeidsrecht gestudeerd. Dit geeft mij op het gebied van HR een zeer brede basis en kennis. Ik help graag ondernemers als HR sparringpartner, met hun personele en administratieve personeelszaken en doe dat vooral op een laagdrempelige manier. Ik ben praktisch ingesteld en probeer altijd het beste uit mensen te halen. Dit komt ten goede aan zowel de ontwikkelingvan de medewerker persoonlijk als voor de ondernemer in zijn succesvolle onderneming.

Mijn instelling: Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd!

Neem direct contact op