Industrierecruitersricht zich op de werving en selectie van technici in de industrie zoals Operators, Engineers, Maintenance Technicians en Veiligheidskundigen. Die wereld kennen wij als geen ander.

Industrierecruitersheeft namelijk inhoudelijke expertise over al deze werkgebieden. Dat geeft ons een voorsprong op andere werving- en selectiebureaus.

Onze medewerkers helpen u graag.

Roy Verduyn

Mijn verhaal

Ik ben Roy Verduyn, directeur van Industrie Recruiters. Ik ben mijn loopbaan begonnen als operator na op de Shell bedrijfsschool mijn Vapro-B diploma te hebben behaald.Hierna heb ik enkele jaren als operator in de Botlek gewerkt en in deeltijd mijn Operator C, HTS propedeuse en Technische Bedrijfskunde studies afgerond. Het leren vond ik leuk, mede hierom heb ik hierna nog 2 korte Master studies gevolgd. Van Operator ben ik doorgegroeid naar Hoofd planning, engineer en later als consultant in het onderwijs aan de slag gegaan. Met mijn ervaring en netwerk in de industrie en achtergrond in het technische onderwijs kan ik kandidaten en bedrijven goed bij elkaar brengen.

Ellis Cromzigt

Mijn verhaal

Sinds januari 2016 ben ik werkzaam bij Industrie Recruiters als intercedente. Voorheen heb ik gewerkt als vertegenwoordigster, mijn klanten varieerden van scheepswerven, machinefabrieken en scholen. Hierdoor heb ik veel gezien en kreeg ik veel affiniteit met de techniek. Hierna heb ik gewerkt voor een technisch uitzendbureau waar wij zorgden voor de match tussen klant en kandidaat. Door mijn oprechte interesse en ervaring binnen de techniek zorg ik graag voor de perfecte match tussen de klant en kandidaat.

Inday van der Steen

Mijn verhaal

Sinds augustus 2017 ben ik werkzaam bij Industrie Recruiters.
Na en tijdens mijn opleiding Directiesecretaresse/Managementassistent heb ik in diezelfde functie bij verschillende bedrijven gewerkt.

Na zeven jaar deze functie uitgevoerd te hebben, ben ik gestart in de uitzendbranche als corporate recruiter. Het contact tussen kandidaat, klant en de samenwerking tussen beide is mijn dagelijkse drijfveer.

Isabella Alkemade

Mijn verhaal

Mijn naam is Isabella Alkemade. Sinds juli 2017 ben ik werkzaam bij Industrie Recruiters, mijn collega's leiden mij intern op tot Intercedente. Ik ben afgestudeerd als managementassistent, tijdens mijn afstudeerstage bij een bedrijf in de chemie ontstond mijn interesse in de industriële sector. Mijn doel is het vinden van die ene functie waar de werknemer optimaal kan presteren. Dit bereiken we samen door inzet. Met mijn creatieve visie, bedenk ik oplossingen waar een ander niet aan zou denken.

Wendy Beckers

Mijn verhaal

Ik ben Wendy Beckers, office manager bij Industrierecruiters. Ik ben mijn loopbaan begonnen als secretaresse in de haven en logistiek. Door mijn ervaring in de haven, logistiek en spoor, kan ik kandidaten en klanten goed aan elkaar koppelen en hun daarin adviseren. Ik zorg voor ondersteuning van het team op kantoor en ik adviseer nieuwe bedrijven over onze diensten waaronder sociale media. Doordat ik bij verschillende bedrijven heb gewerkt heb ik en groot netwerk opgebouwd en kunnen wij snel schakelen.

Monique Heijtel

Mijn verhaal

Ik ben Monique Heijtel, HR manager bij IndustrieRecruiters. Ik heb fiscaal en arbeidsrecht gestudeerd. Dit geeft mij op het gebied van HR een zeer brede basis en kennis. Ik help graag ondernemers als HR sparringpartner, met hun personele en administratieve personeelszaken en doe dat vooral op een laagdrempelige manier. Ik ben praktisch ingesteld en probeer altijd het beste uit mensen te halen. Dit komt ten goede aan zowel de ontwikkelingvan de medewerker persoonlijk als voor de ondernemer in zijn succesvolle onderneming.

Mijn instelling: Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd!

Neem direct contact op