Industrie Recruiters richt zich op de werving en selectie, uitzenden en payrolling van technici in de industrie. Daarnaast voeren wij diverse projecten uit.

Bij Industrie Recruiters heeft u geen contact met een (commerciële) consultant of intercedent maar met een vakinhoudelijk persoon die uit de industrie komt en direct begrijpt wat u bedoelt.

Interim recruitment

Onze interim recruiters hebben kennis en ervaring in de industrie en zijn specialist in het realiseren van recruitment doelstellingen. Vanaf 8 uur per week kunt u al beschikken over een expert voor complexe of grote werving vraagstukken.

Onze interim recruiters hebben daarnaast ook ruime ervaring met het opzetten van een recruitment systeem en specialistische vraagstukken. Denk daarbij bijvoorbeeld aan:

  • Sociale media recruitment;
  • Laten renderen van Jobboards waaronder Indeed;
  • Opzetten van een ‘werken bij’ website;
  • AVG bestendig recruitment systeem opzetten.

Bent u op zoek naar een Interim recruiter die specialist is in de industrie en techniek en uw doelstellingen realiseert, neem dan direct contact met ons op.

Opleiden

Industrie Recruiters heeft goede relaties met regionale ROC’s (bv. Zadkine, STC en Da Vinci college) en private opleidingsinstituten (b.v. Technicom, Litop, VaPro en Votop). Daarnaast heeft Industrie Recruiters ruime ervaring met onderwijs vraagstukken binnen de industrie. Van aanname assessment van een nieuwe medewerker tot aan de praktijkbegeleiding en examinering van huidige medewerkers.

Bent u op zoek naar een expert die u helpt bij een opleidingsvraagstuk in uw organisatie? Neem dan direct contact met ons op.