Ben je een ervaren field engineer en op zoek naar een nieuwe missie? Lijkt het je een uitdaging om mee te werken aan de energietransitie naar duurzame energie en heb je een intrinsieke interesse in Geothermie? Lees dan snel verder en reageer direct!

Voor een nieuwe productielocatie in Noord-Brabant zoeken wij een fulltime Maintenance technician die onderdeel uit gaat maken van het technische team. Wil jij vanaf de bouw betrokken zijn bij de technische inrichting van dit internationaal georiënteerde, innovatieve en snelgroeiende bedrijf? Lees snel verder en solliciteer direct! 

Voor een bekend bedrijf in Noord Brabant zijn wij opzoek naar aankomend operators. Ben jij in het bezit zijn van je Operator A of Operator B theorie diploma en wil jij graag een volgende stap in je carrière maken? Of lijkt het jou leuk om de kans te krijgen om je Operator A of B diploma te behalen? Lees dan snel verder en laat deze kans om je Operator papieren te behalen niet aan je neus voorbij gaan!

Ben jij een echte pietje precies? En beschik je over een technische achtergrond? Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen een internationaal georiënteerd en snel groeiende organisatie, waarbij je kom te werken als kwaliteitsinspecteur? Reageer dan direct! 

Voor onze opdrachtgever welke gevestigd is in de Moerdijk zijn wij zoekende naar een E&I Monteur. Ben jij in het bezit van een diploma elektrotechniek niveau 4 en ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Bekijk de gehele vacature en solliciteer direct.

Voor een groeiend bedrijf in Moerdijk zijn we op zoek naar operators in de machine/metaal industrie. Het gaat om een vast dienstverband! Heb jij technisch inzicht en ben jij in het bezit van je MBO-niveau 3 diploma richting metaalbewerking, autotechniek of procestechniek? Wil jij aan de slag als operator in deze veelzijdige functie? Lees dan snel verder!