Safetyrecruiters is onderdeel van Industrierecruiters het werving- en selectiebureau dat zich gespecialiseerd heeft in het werven, selecteren en plaatsen van o.a. Veiligheidskundigen. Waarom wij precies weten wie de juiste veiligheidskundigen is voor de juiste vacature? Safetyrecruiters werkt al jaren met veiligheidskundigen. Dat brengt een flinke dosis inhoudelijke kennis en een enorm netwerk van bedrijven en gekwalificeerde Veiligheidskundigen met zich mee. Optimale factoren voor een ideale match!

 

Safetyrecruiters is er om gekwalificeerde MKV’ers en HVK’ers, die een nieuwe uitdaging zoeken, aan een nieuwe baan te helpen. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Veiligheidskundigen? Wil je ervaring opdoen in een ander bedrijf met nieuwe processen en andere risico’s? Of wil je doorgroeien? Dan zit je bij ons goed!

 

Je hebt weinig tijd om zelf op zoek te gaan naar een passend bedrijf. Bovendien zijn veel bedrijven wel geïnteresseerd in gekwalificeerde Veiligheidskundigen maar tonen ze geen vacatures op hun website. Wij zorgen dat je aan tafel komt bij de juiste bedrijven. En we willen je direct aan de slag laten gaan, dus geen detacheer- of uitzendconstructie.

Safetyrecruiters kent vrijwel alle industriële bedrijven. Van Maasvlakte/Europoort tot aan Moerdijk. Safetyrecruiters heeft jarenlange ervaring met veiligheidskundigen. Je hebt dus geen contact met een intercedent of consultant maar met een vakgenoot die weet wat het beroep inhoudt en echt begrijpt wat je zoekt.

Interesse?

Heb je vragen of opmerkingen? Wil je samen je CV doorlopen om jouw mogelijkheden te bekijken? Twijfel niet en neem contact met ons op, stuur direct je CV naar ons toe of reageer op onze vacatures.