Industrie Recruiters richt zich op de werving en selectie en payrolling van technici in de industrie zoals Operators, Engineers, Maintenance Technicians en Veiligheidskundigen. Die wereld kennen wij als geen ander.

Industrie Recruiters heeft namelijk inhoudelijke expertise over al deze werkgebieden. Dat geeft ons een voorsprong op andere werving- en selectiebureaus.

Door onze inhoudelijke kennis weten we precies waar we op moeten letten bij de screening van kandidaten. Daarnaast hebben we een enorm netwerk van ervaren en gekwalificeerde kandidaten en werven wij via unieke zoekmachines als sociale media waardoor we daadwerkelijk andere kandidaten kunnen voorstellen dan andere partijen. Door ons voorgedragen kandidaten worden vaker uitgenodigd en veelal uiteindelijk in dienst genomen.

Inhoudelijke kennis

Bij Industrie Recruiters heeft u geen contact met een (commerciële) consultant of intercedent maar met een vakinhoudelijk persoon die direct begrijpt wat uw wensen en eisen zijn. Kortom: wij weten wie u zoekt! Door onze focus kunnen we altijd op zeer korte termijn een passende kandidaat aan u voorstellen.

No Cure No Pay

Bij Industrie Recruiters geldt: ‘no cure, no pay’. Wij brengen geen kosten in rekening totdat de juiste kandidaat bij u aan de slag gaat. En ook dan hanteren wij vriendelijke tarieven, altijd minder dan 20% van het jaarinkomen van uw nieuwe werknemer. Bent u toch niet tevreden over de kandidaat tijdens de proeftijd? Dan vervallen een deel de kosten.

Interesse? Heeft u vragen of opmerkingen? Wilt u kennismaken met ons of met een van onze kandidaten of geheel vrijblijvend direct een aantal Cv’s ontvangen? Twijfel niet en neem contact met ons op. Wij brengen u ook graag in contact met één van onze klanten zodat u een goed beeld van ons krijgt.

Hulp bij vacatures

Heeft u één van onderstaande vacatures open staan dan kunnen we u hiermee goed helpen.
Geef aan waar u naar op zoek bent dan nemen wij direct contact met u op.


Ik zoek een:


EngineerOperatorOnderhoudsmonteurDocentWerkvoorbereiderTechnische salesmanagerVeiligheidskundigeLogistiek medewerkerProductieleiderAnders


Contactgegevens